Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Koji LINUX
- This topic has 287 одговора, 102 гласа, and was last updated 12 years, 10 months раније by Uros09.
-
АуторЧланци
-
21. октобар 2005. у 11:10 pm #32817Red_ZmajaУчесник
I dve plavusse da doccekuju nove cclanove 😆 😆
21. октобар 2005. у 11:17 pm #32818dejaniumУчесникsta ste pali u vatru! pogledajte linkove:
http://pjarillon.free.fr/docs/plf/plf-medium.jpg
http://plf.zarb.org/index.phpideja je krajnje opasna i ja ne odgovaram za vase postupke, stranice otvarate na svoj rizik !!
ocekujem da od sutra imate potpise tipa:
-Viva Tux
-Todos somos Tux 😈 😈sta bi, jel pade debian ❓ 😆
ili postavljas novi post sa istim pitanjem 👿(mali savet : na vrhu stranice izmedju ostalog postoji i dugme ” trazi ‘. sta mislis cemu sluzi? ako ne znas klikni)
e, nisam jedan od dezurnih mrguda, ali nekoliko meseci unazad se provlaci pitanje “koji linux?” ljudima je vise muka od toga. svi hoce da pomognu, ali ti prvi treba da pomognes sebi pretrazivanjem foruma, pa ako nema leka postavi pitanje i bices odusevljen odzivom ljudi koji zele da ti pomognu. 😉
22. октобар 2005. у 5:38 pm #32819liУчесникPa dobro slazem se takodje i sa idejom da je malo glupo objasnjavati jednu temu po 150 puta ali isto tako ne bi trebalo da to famozno SEARCH novima priredimo na negostoljubiv nacin, tacno je da se teme dosta puta puta ponavljaju ali mislim da treba skrenuti paznju na to na neki malo bolji nacin, a ne vredjanjem sto je nekoga mrzelo da stisne SEARCH,jednostavno ako nece da malo cita neka mu ne pomazu pa ce poceti, sigurno se ne oseca prijatno kad ga neko ispljuje.Tako stvara pogresnu sliku o ovom sajtu i uopste o Linuxu.Samo opusteno.Uzgred jer ono ”PLAVUSE” treba shvatiti kao uvredu ili sam pogresno razumeo. ❓
22. октобар 2005. у 8:54 pm #32820miodragzУчесникMa bas me briga sto sam ja pisao novi topic a Zmaj pritisnuo dugme Trazi uopste se ne traumiram zbog toga.Koristio sam Mandrivu 10.1 pa mi je nekako XP ali kad bolje razmislim i nije toliko lose treba da bude i cilj linuxa takav, da bude sto jednostavniji.Ja jos nisam imao nikakvog kontakta sa Debian-om pa sam hteo malo da migriram,ocajni net imam,koliko linux distribucija nisu zavisno o netu!?Ja sam cvrsto odlucio da sam Microsoftom i XP zavrsio jer samo zaglupljuju ljude.DEFINITIVNO 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
22. октобар 2005. у 9:46 pm #32821AxeZУчесникZanimljivo je primetiti da samo totalni noobz koji su juce videli prvi put Linux kukaju kako treba biti nezan i pazljiv kod idiotskih pitanja….:P
i btw, cilj Linuxa nije uopste izgaziti microsoft, ali sta ces, oni koji su tek juce videli Linux ne shvataju to.
22. октобар 2005. у 11:02 pm #32822liУчесникSlusaj brate, ja ni jedamput nisam ovde doziveo neljubaznost i ne kukam zbog toga,samo mislim da bismo trebali normalno da se ponasamo jedni prema drugima sta tu ima lose?U ostalom kakve veze ima ko koliko zna o Linuxu, cak mislim da si za ono ”Videli juce” malo omanuo,ali nije bitno.Slazem se apsolutno sa tvojim misljenjem da ljude mrzi da citaju i traze,ali ne treba ih zbog toga vredjati.Ali zasto mislis da ne bi trebalo izgaziti Microsoft, oni su nam velika prepreka i jednostavno su mi nekako antipaticni. 😀
22. октобар 2005. у 11:34 pm #32823dejaniumУчесник@ miodragz
predji vise na linuks ❗ daj da u sledecem postu koji napises vidimo identifikaciju Linux za operativni sistem.
a to sto te bas briga kako postavljas teme nije kolegijalno. necu da ti popujem o kulturi ponasanja na forumuima i netu uopste, radi kako znas.
da bi te se “oslobodili” (ironija) na neko vreme pogledaj ove linkove
23. октобар 2005. у 12:41 am #32824LYbУчесникMikrosoft nam je prepreka? Kojima to “nama” i u cemu “oni” to nas sprecavaju?
23. октобар 2005. у 1:48 am #32825mtm76УчесникEvo da se kladim u desni bubreg da su li, zharco i još par likova u stvari jedan te isti, koji je najvjerovatnije instalirao linux na vmware, pa mu je to postalo dosadno, pa je onda morao da nađe našto interesantnije, pa sad zajebava budale koje su dovoljno naivne da mu/im odgovaraju.
Nego, evo jedan prijedlog. Da se uvede kakav crni forum, koji ne bi bio moderisan, pa tamo prebaciti ovakve rasprave. Čisto da čovjek kad vidi ovakvo prazno mlaćenje slame, malo se pridruži i isprazni frustracije. Kad se ionako u zadnje vrijeme se nema ništa pametno pročitat na ovom forumu.
23. октобар 2005. у 8:45 am #32826dejaniumУчесникdobra ti ova teorija o visestrukim licnostima, ali cuvaj bubreg, treba ce ti 😉 i u pravu si gotovo da nema sta pamentno da se procita, nadam se da ce kriza uskoro proci.
vidis da imaju nesto protiiv microsofta, zbog monopola ili globalizacije, ne znam, ‘bem li ga sta je !
mora da imaju jake argumente koje mi ne znamo ili neshvatamo.
mislim da je ignorisanje jedino resenje, no uvek se pojavi neki lik koji lici na pocetnika i sve krene iz pocetka. zbog lenjosti , neobavestenosti i naravno nekulture. pa sad ko se upeca, upeca. -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.