Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Koji LINUX
- This topic has 287 одговора, 102 гласа, and was last updated 12 years, 6 months раније by Uros09.
-
АуторЧланци
-
21. август 2005. у 6:57 pm #32787lord_NIKONУчесник
Jedno ti mogu reci ako uzmes Debiana neces pogresiti
22. август 2005. у 8:44 am #32788homoludensУчесникja sam isto kao i ostali samo dao svoje misljenje, koje je zasnovano na tome da ne mislim da je slackware distribucija teza za instalaciju i koriscenje. i naravno da ne zalazim u stvar licnog ukusa.
dok covek ne vidi i jedno i drugo ne moze se resiti.i samo jedno pitanje.
na osnovu cega zakljucujete da je slackware tezi za koriscenje/instalaciju?(ovo me zaista interesuje, dugo nisam koristio ni jednu drugu distribuciju, pa mozda zbog toga i pominjem slack)
28. август 2005. у 11:28 am #32789AxeZУчесникPoigraj se ti tim Linuxom tamo pa kad budes hteo ozbiljan operativni sistem pojavi se na http://bsd.fsn.org.yu/ 😉
O kako je lepo biti troll……
28. август 2005. у 12:43 pm #32790ak-87Учесник[quote=”Nightweaver”]Poigraj se ti tim Linuxom tamo pa kad budes hteo ozbiljan operativni sistem pojavi se na http://bsd.fsn.org.yu/ 😉
O kako je lepo biti troll……[/quote]
Iskreno,ni ja ne volim takve izjave,ali upravo me ta natjerala da probam FreeBSD i mogu slobodno reci-COVJEK IMA PRAVO!
28. август 2005. у 12:56 pm #32791DiabloУчесникFreeBSD i mogu slobodno reci-COVJEK IMA PRAVO!
Šta ti se konkretno svidelo?
28. август 2005. у 3:01 pm #32792ak-87УчесникPa tek ga imam instaliranog par dana,iako pola stvari jos nisam stigao podesiti,medjutim,bas sve razloge ne bih konkretno znao navesti…
Medjutim,koliko sam dosad imao priliku da vidim,jednostavno cini mi se bolje organizovanim.
Sistem portova,samo shtimanje sistema,cak i kompajliranje kernela(metod mi se cini mnogo laksim i boljim) itd.
Jednostavno,svakome bih preporucio da proba,pa ce da vidi!28. август 2005. у 3:25 pm #32793AxeZУчесникPa tek ga imam instaliranog par dana,iako pola stvari jos nisam stigao podesiti,medjutim,bas sve razloge ne bih konkretno znao navesti…
Medjutim,koliko sam dosad imao priliku da vidim,jednostavno cini mi se bolje organizovanim.
Sistem portova,samo shtimanje sistema,cak i kompajliranje kernela(metod mi se cini mnogo laksim i boljim) itd.
Jednostavno,svakome bih preporucio da proba,pa ce da vidi!Wow, citavih par dana ga imas instaliranog i vec znas da covek ima pravo…:)
Ti mora da si neki ubergenije.28. август 2005. у 3:47 pm #32794ak-87УчесникPrva stvar-Nema potrebe za vrijedjanjem,ali nije potrebno da se ti sad tu pravis pametan,nazivas nekoga ko sigurno zna mnogo,mnogo vishe od tebe,TROLOM,a pojma nemas kakav je FreeBSD,jer ga nisi probao…ili mozda jesi,ali to tvoj mentalni sklop nije mogao podnijeti…
Druga stvar-Ovde svako ima pravo na svoje misljenje,stoga ako neko smatra da je FreeBSD ozbijniji sistem,onda ga pusti neka tako misli.To sto ti za par dana nisi sposoban da vidis prednosti i mane jednog sistema u odnosu na drugi to je tvoj problem,ne moj…
28. август 2005. у 4:04 pm #32795AxeZУчесникPrva stvar-Nema potrebe za vrijedjanjem,ali nije potrebno da se ti sad tu pravis pametan,nazivas nekoga ko sigurno zna mnogo,mnogo vishe od tebe,TROLOM,a pojma nemas kakav je FreeBSD,jer ga nisi probao…ili mozda jesi,ali to tvoj mentalni sklop nije mogao podnijeti…
Druga stvar-Ovde svako ima pravo na svoje misljenje,stoga ako neko smatra da je FreeBSD ozbijniji sistem,onda ga pusti neka tako misli.To sto ti za par dana nisi sposoban da vidis prednosti i mane jednog sistema u odnosu na drugi to je tvoj problem,ne moj…
ROTFL… 😆 😆 😆
28. август 2005. у 5:39 pm #32796workyУчесникO kako je lepo biti troll……
stavi ovo u neki conf fajl : troll=AxeZ
može i u lilo.conf 😆
A ja bih preporučio Fedoru 4 , ozbiljan dobro podržan sistem, estetski perfektan, ima
mogućnost stalnog “up2date” slično kao Gentoo. A ne mora se sve skidati sa interneta , u klubu se već pojavio Extra Software
DVD a uskoro nadam se i drugi dodatni softver,prvenstveno za multimediju.
Najvažnije je da nema “svemogući” Yast,a opet je lakši sistem od Slacka, Getoo-a ili BSD
za koga svi kažu da je prilično težak da se savlada. -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.