Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Koji LINUX
- This topic has 287 одговора, 102 гласа, and was last updated 12 years, 6 months раније by Uros09.
-
АуторЧланци
-
28. август 2005. у 7:42 pm #32797jovirУчесник
…ko sigurno zna mnogo,mnogo vishe od tebe,TROLOM,a pojma nemas kakav je FreeBSD,jer ga nisi probao…ili mozda jesi,ali to tvoj mentalni sklop nije mogao podnijeti…
To sto ti za par dana nisi sposoban da vidis prednosti i mane jednog sistema u odnosu na drugi to je tvoj problem,ne moj…😆 😆 😆
To što se čovek skoro registrovao, ne znači da je neiskusan.
A ako se ovde radi o čoveku o kome mislim da se radi, onda si u totalnoj zabludi… i nije te vređao, već konstatovao jednu smešnu stvar…28. август 2005. у 8:11 pm #32798ak-87УчесникMa nije ni vazno,nema potrebe za raspravama,neka svako korisiti ono sto on zeli i ono sto se njemu vishe odgovara…
Samo molim te objasni mi,koju “smesnu stvar” je on to konstatovao?
28. август 2005. у 8:58 pm #32799jovirУчесникŠta je smešno? Pa evo:
Pa tek ga imam instaliranog par dana
a već si ga zakačio u potpis:
FreeBSD 5.4-RELEASE
Braniš ga svim srcem, a o njemu malo znaš.
Ljutiš se kada se to konstatuje i umišljaš vređanja.
Koliko vremena koristiš unix-olike OS-e? Koliko si naučio?
Moj savet je da ne budeš toliko kočoperan i nabusit, ali, šta da se radi, koliko ljudi, toliko ćudi. Svet ne bi bio interesantan da smo svi isti. 😆
p.s. Oprošteno Ti je ako imaš manje od 14. godina 😆28. август 2005. у 10:43 pm #32800ak-87УчесникŠta je smešno? Pa evo:
[quote=”ak-87″]Pa tek ga imam instaliranog par danaa već si ga zakačio u potpis:
FreeBSD 5.4-RELEASE
Braniš ga svim srcem, a o njemu malo znaš.
Ljutiš se kada se to konstatuje i umišljaš vređanja.
Koliko vremena koristiš unix-olike OS-e? Koliko si naučio?
Moj savet je da ne budeš toliko kočoperan i nabusit, ali, šta da se radi, koliko ljudi, toliko ćudi. Svet ne bi bio interesantan da smo svi isti. 😆
p.s. Oprošteno Ti je ako imaš manje od 14. godina :lol:[/quote]1.stvar-Otkad sam pristupio ovom forumu moj potpis je bila distibucija i verzija Linux-a koji korisitm,pa valjda bi po nekoj logici trebao ga promjeniti kada promjenim distro odnosno u ovom slucaju OS,zar ne?
2.stvar-Da malo znam o FreeBSD-u,slazem se.Imao sam prilike da citam mnoge clanke,tudje utiske,o filozofiji itd.,i to me je upravo navelo da ga probam,”zagrizao” sam,i ne vidim razlog zasto bih ga mjenjao…
3.stvar-Da ga branim svim srcem…sumnjam.Iskreno,zasmetalo mi je sto covjeka naziva trollom,nisam ga napao,vec sam izrekao svoj licni utisak, a to sto ti ne vidis uvredu tamo gdje je ja vidim,to je druga stvar.
Uglavnom,ja nemam potrebu da se bilo kome pravdam,niti raspravljam,samo mrzim kad se neko pravi pametan,ali kao sto si i sam rekao-svijet ne bi bio interesantan kad bi svi bili isti.30. август 2005. у 2:02 am #32801Off-TopicУчесникA nekada davno, u davna pradavna vremena, postojao je jedan Linuxo forum, na kome su svi divno saradjivali.
Stvarno vam ne dostaje mozda i lichno poznanstvo i svakako zajednichki rad, ali shta cesh, ko moze tek tako da predje sa sa jednog kraja na drugi kraj ove ogromne drzave, kad i u WC moramo da idemo kolima…
30. август 2005. у 7:05 am #32802BastardУчесникOgromne 😆
11. септембар 2005. у 3:22 pm #32803LYbУчесникMa… zasto meni ovu temu konstantno prikazuje kao neprocitanu?
8. октобар 2005. у 7:36 pm #32804djvujkeУчесникzanima me ima li nesto kao suse ali da brate ima sve sa multimedijom
nemogu da se patim s dialup vezom i dodatnim diskovimnesto funkcijonlno a neko ono suse9.3 kde nonstop programi pucaju
i nesto ce raditi na 1.3GHz onoko da leti ako mozeznam znam… moze i muzicka the knifre – pass it on
9. октобар 2005. у 3:59 pm #32805djuxУчесникJedino sto meni pada na pamet je nova mandriva 2006, bogat multimedijalni sadrzaj, a i dosta je brza od predhodne verzije. Na primer boot sistema traje 20s. Sada koliko je bug-ovita to je tesko proceniti !?
9. октобар 2005. у 4:07 pm #32806MladenIsakovicУчесникJedino sto meni pada na pamet je nova mandriva 2006, bogat multimedijalni sadrzaj, a i dosta je brza od predhodne verzije. Na primer boot sistema traje 20s. Sada koliko je bug-ovita to je tesko proceniti !?
Obzirom na pređašnja iskustva, vrlo lako se da proceniti 🙂
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.