Početak › Forumi › Linuks › Opšte Linuks diskusije › Koji LINUX
- This topic has 287 odgovora, 102 glasa, and was last updated 14 years, 4 months ranije by
Uros09.
-
AutorČlanci
-
23. oktobar 2005. u 9:20 am #32827
miodragz
UčesnikIzvini ali ne mogu da biram OS na poslu,bas ste mi svi zanimljivi koliko ste otisli od teme i koliko mozete da se vozite bezveze sve vase diskusije dal zbog dosade ili ko zna cega nemaju veze za linuxom,pogresan totalno trip imate ili imate po 50 godina najmanje
23. oktobar 2005. u 3:44 pm #32828popeye
Glavni majstorNego, evo jedan prijedlog. Da se uvede kakav crni forum, koji ne bi bio moderisan
Nema potrebe za takvim forumom ovde. Pretragom Gugla se lako mogu naći naći forumi te prirode.
23. oktobar 2005. u 4:04 pm #32829miodragz
UčesnikHvala
24. oktobar 2005. u 1:14 am #32830mtm76
Učesnikdobra ti ova teorija o visestrukim licnostima, .
Unutrašnji neprijatelji nikad ne spavaju… 😆
24. oktobar 2005. u 2:01 pm #32831li
UčesnikE,ljudi nemojte me dovoditi u neprijatnu situaciju,ja niti imam wmwere niti nameravam da radim takve gluposti ja sam Li pravi i jedini.Cinjenica je da iz dna duse mrzim Microsoft i da vam ti razlozi nisu poznati i ne bih da komentarisem o njima.mtm 76 imam samo da ti kazem da imas totalno pogresno mislljenje o meni i da me mnogi sa ovoga foruma nisu razumeli.Ne zelim vise da ucestvujem u bilo kakvim raspravama ove prirode,zelim samo da pomnognem onima koji to zasluzuju.Nemojte me pogresno shvatiti ja sam samo fanatik za linux,a moja netrpeljivost sa MS-om je druga prica.Od sad se prepustam dobrom starom pomaganju i necu da gledam forume koji me dovode do toga da mislite da sam idiot.Pozdravljam vas sve i izvinjavam se ako sam nekog uvredio a nadam se da nisam.
ps.Cuvajmo bubrege isto kao i linux. 😀 😀 😀 vidimo se 😀 😀 😀
24. oktobar 2005. u 8:22 pm #32832miodragz
UčesnikJa nisam izgleda postavio pravo pitanje da bi dobio pravi odgovor,koristio sam do sad samo Mandrivu od 9 do 10.1 ali nekako mi je ona dosadna hocu da malo promenim linux znam d Mandriva sigurno nije najbrza i najstabilnija.Imam AMD na 2800+,256,nvidia5500,80 giga hard da ne detaljisem vise ali mi je Internet ocajno los dial up veza,koju bi ja napredniju distribuciju mogao da uzmem.Unapred HVALA ❓
24. oktobar 2005. u 8:35 pm #32833miodragz
UčesnikJos da dodam posto mi je masina stara tek nedelju dana,a ovi iz prodavnice blage veze nemaju o linuxu,neznaju da instaliraju Mandrivu zamislite da im trazim da mi instaliraju neku distribuciju koja je u text modu nema teorije
24. oktobar 2005. u 9:37 pm #32834AxeZ
UčesnikImam AMD na 2800+,256,nvidia5500,80 giga hard da ne detaljisem vise ali mi je Internet ocajno los dial up veza,koju bi ja napredniju distribuciju mogao da uzmem.Unapred HVALA ❓
Ovaj….definisi napredniju?
24. oktobar 2005. u 11:50 pm #32835miodragz
UčesnikMandriva sigurno nije najstabilnija i najbrza,to je za mene naprednije,nije mi vazno dal je instaliranje u tekst modu snaci cu se vec nekako
25. oktobar 2005. u 12:30 am #32836LYb
UčesnikNe mozes da ocekujes od ljudi koji vrse prodaju da znaju da instliraju ista osim eventualno win-a. sto se distroa tice, idi na distrowatch.com, pa gledaj natenane.
BTW, ja bih, pre svih ostalih stvari, najhitnije i pod obavezno uzeo jos memorije. Koji to majmuni danas prodaju masine sa 256 mega rama…
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.