Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Jasno vam je da ovo znaci rat
- This topic has 77 одговора, 23 гласа, and was last updated 20 years, 8 months раније by Анонимни.
-
АуторЧланци
-
28. април 2004. у 6:47 am #17565brainkillaУчесник
Alal ti qrac mali, kako je lepo imati 18 godina i moci da uradis tako nesto. Anarchy in SCG ;). Izgleda da nisu svi sa ETF corporate, career-chasing cocksuckaz 8) .
28. април 2004. у 9:14 am #17566АнонимниГостAnarchy in SCG
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
28. април 2004. у 1:48 pm #17567popacУчесникA sta su ti rekli plavci ❓
Cisto onako pitam 😆 😆
29. април 2004. у 2:31 am #17568BRANKKOМодераторJeste li videli naslovnu casopisa COM (Broj 137, Utorak 27. april):
“SKANDALOZNO: PCTV napada Open Source”Taman kada sam mislio da se situacija smirila i da su ljudi zaboravili… stvar je dospela i u pisane medije…
ovom prilikom:
Hvala redakciji COM-a… Svaka cast!
29. април 2004. у 4:01 am #17569negovanУчесникKad ih placa $M pa nije ni cudo sto napadaju open source. Nego negde sam procito da su neki delovi source-a iscureli $M za NT i 2000 i da to moze da im bude oruzje za napad na open source.
29. април 2004. у 9:02 am #17570NightweaverУчесникKad ih placa $M pa nije ni cudo sto napadaju open source. Nego negde sam procito da su neki delovi source-a iscureli $M za NT i 2000 i da to moze da im bude oruzje za napad na open source.
Da, da..to je bilo jos prosle godine!Iscurelo valjda nekih 40% koda ili tako nesto!:))
29. април 2004. у 11:26 am #17571popeyeГлавни мајсторJos uvek se preko raznih P2P mreza moze naci arhiva od 200MB (raspakovano oko 650MB). Zaposleni u Microsoftu kazu da je to oko 5% koda.
Radi se o kodu iz ’99 za Windows 2000. Dosad se sve to promenilo (servisni paketi i naknadne zakrpe), te i nije od neke koristi.
29. април 2004. у 1:44 pm #17572LoadingУчесникA sta su ti rekli plavci ❓
Cisto onako pitam 😆 😆
Ma za divno cudo bili su korektni, od njih 60 koliko ih je tu stacionirano 28
su bili uclanjeni u CD klub gde sam u to vreme radio ipak su to nasi lokalni ljudi.
Pokrenuli su neki prekrsajni postupak, uzeli mi 1500 dindzi i nista vise
Verovatno sto im je server u stanicu na Apache-u.Juce sam imao sastanak sa adminima RC ETF-a da vidimo da se srede
oni Slack-ovi u RC-u i dogovorili se da se sledece nedelje odrzi demonstracioni cas iz koriscenja Linuxa za potrebe Interneta
zatim malo gcc-a i Kdevelop i sl stvari koje nam mogu zatrebati na faksu
verovatno ce drzati neko od apslovenata and moja malenkost
da ljudi vide sta je prava stvar…29. април 2004. у 9:11 pm #17573ayreonУчесникTaman kada sam mislio da se situacija smirila i da su ljudi zaboravili… stvar je dospela i u pisane medije…
Vraga bi dospela sama od sebe! Ne želim da se pravim pametan i da sebe ističem, ali da nisam zamolio urednika Linux rubrike magazina COM da reaguje i da posle toga gl. urednik magazina nije tražio misteriozno nestalu kopiju priloga od mene, sve bi to pokrio lanjski sneg.
Makar neko je reagovao i to mi je dovoljno. Sad bar znam da postoje i pošteni ljudi među novinarima koji će reagovati na nepravdu. Koliko god se nekome ne sviđao sam magazin COM i njihova uređivačka politika (što se tiče Linuxa), morate priznati da su stvarno bili fer prema nama kad su stali u odbranu ne Linuxa i OS-a, već istine.
Mislim da je našoj Linux zajednici potrebno više ljudi kao što je moj zemljak Loading. Čovek je revolucionarska duša, pravi Che Guevara elektronskog društva. To se zove agresivna kampanja! Svaka čast! 😈
30. април 2004. у 3:45 pm #17574АнонимниГостMislim da je našoj Linux zajednici potrebno više ljudi kao što je moj zemljak Loading. Čovek je revolucionarska duša, pravi Che Guevara elektronskog društva. To se zove agresivna kampanja! Svaka čast!
Action must be taken, we don’t need the key we’ll break in!
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.