Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Jasno vam je da ovo znaci rat
- This topic has 77 одговора, 23 гласа, and was last updated 20 years, 8 months раније by Анонимни.
-
АуторЧланци
-
5. мај 2004. у 9:42 am #17585LoadingУчесник
Jelicu, daj mi pusku…ili bombu. Pa jel ovaj covek blesav? Jel zna on razliku izmedju otvorenog koda i besplatnih stvari…?? %^&#$%^@^@#$%#$
samo jedan komentar:
[code]
ln -fs /dev/gorankujundzic /dev/mozak
OPERATION NOT PERMITTED
INCOMPATIBLE USER FOUND[/code]covek jednostavno ili nema nimalo mozga ili mnogo voli $$$
sad vise nisam besan, sad mi ga je zao…
Oprosti mu Linuse Torvaldse, ne zna sto cini!!!
Ja sigurno necu…
Vreme je da se primeni hardversko resenje:
“Dobar dan, mi dosli u posetu…”5. мај 2004. у 10:27 am #17586popeyeГлавни мајсторTekst je zlonameran i verovatno posledica autorove frustracije rastom popularnosti Linuxa ili novcane donacije zainteresovane kompanije.
5. мај 2004. у 12:32 pm #17587NightweaverУчесникMislim da je pre ovo drugo…mada se oseca ona nota licnog u tekstu… 👿
5. мај 2004. у 1:03 pm #17588АнонимниГостMa covek je nalozen a ocigledno ima iq ekvivalentan broju cipela koji nosi. Skoro je neki lik odavde napravio webmail i poslao virus (obratite paznju adresa je [email protected] ❗ ❗ ❗ ) pa sam napravio screenshotove sta radi po sistemu. Poslacu ih ovom kretenu, sa domacim zadatkom da isto uradi i na Linux-u 😆
5. мај 2004. у 1:24 pm #17589popacУчесник😆 😆 😆
Neka neka, vratice se sve na svoje, pre nekoliko godina ljudi nisu ni znali za linux, a sada…PS. Posto vi bolje znate, cuo sam da ce Microsheet otvoriti svoj ekserima krpljeni kod negde 2006. verovatno posle poslednje usrane distribucije Longhorn 😉 😉 , da li oni propadaju ili sam ja to lose cuo ili su sami skontali svoje greske ❓
6. мај 2004. у 12:05 am #17590biblbroksУчесникPoz svima. Ja inace ne obitavam u ovim diskusijama, ali ovog puta sam morao malko da odreagujem. Ipak, ovde se od svih mesta najvise, postuje sloboda misli.
al kad vidim one ljude u Racunskom centru ETF-a kako cekaju u redu za vindoze samo da bi cekirali mail ili prijavili ispite dok racunari na Linuxu zvrje prazne, stvarno bruka i sramota sto im niko ne odrzi cas iz koriscenja Interneta pod Linuxom
Cisto da znas da konqueror pod tim Slackom tako mnogo za*ebava da mi dodje da kazem da je IExplorer stabilniji, poslusniji i brzi od njega i to generalno gledano. A koliko vidim, Operu stalno premestaju, i onda ti pukno film od stalnog podesavanja linka.
Drugo: Brucosu – brucile moj (mozda si i druga godina, ali ipak si ti zelen) stvarno ti skidam kapu za tinejdzersku hrabrost, no nemoj nam dirati kolege ETF-ovce. Kad i ako budes stigao do 4. godine shvatices da ima tvojih kolega koji nece moci bez Matlab-a, da si malko omatorio da tek tako menjas stare navike i shortcute, jer stici cete neka muka od raznoraznih gluposti koje si ucio a mislis da ti u zivotu nece trebati. Da ne pominjem kako velika vecina nas ipak radi i u tom g*vnjivom Wordu jer jednostavno nismo svi ucili objektno programiranje, pcas i raznorazne matematicke kojestarije tipa: zakljucivanje i algoritmi (kolege MF-ovci mojne mi zamerite). Kako ono bese? P i NP problemi – davnasnja Matematika 4 iz druge godine ETF-a. 😉
Kako god, momcino etf-ovska, ne zaboravi da u satelitskim vezama, elektroprivredi, maticnim plocama, a narocito u samim nanotehnologijama, kojima se sve tvoj racunar povinuje dok ti veselo kuckas ove redove, ima toliko mnogo nauke da ne mozes da je strpas ni u 10 godina fakulteta i to samo kad bi izucavao jednu od navedenih oblasti.Izgleda da nisu svi sa ETF corporate, career-chasing cocksuckaz
Petre, Petre. Pazi kako se izrazavas-gejmeru jedan. 😉 Medju svojim redovima imas i jednog Banderasa sa samo jednim ispitom do titule dipl. ing.
Inace ja sam Slobodan Kovacevic, ako me neko ne zna. I predstavljam Win glediste u buducem casopisu. Ako me drzava ne otera pod pusku u vojsku, ili ako me se ovi Urednici ne zasite.
os pozdravosps. izvinjavam se sto sam se raspisao i na pomalo off-topic, no poneo me zhar. 😕
6. мај 2004. у 12:15 pm #17591LoadingУчесникRespect za kolegu ETF-ovca
svi znamo da konqueror zaje**** i da operu premestaju, da im je netscape stariji od moje babe
cim mi povecaju kvotu instaliram operu u svoj folder.
mozilla moze da se koristi pod GNOME ali joj treba 100 godina da se digne, ljudi i ne znaju za to vec dizu samo KDE…6. мај 2004. у 2:04 pm #17592АнонимниГостLJudi, otvoren poziv svima: ko ima stari tekst zbog kog je i nastao ovaj thread molio bih ga da mi ga posalje na mail (spakujte ga u tar.bz2 zbog eventualnog skeniranja itd…). Thanks
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.