Početak › Forumi › Linuks › Opšte Linuks diskusije › Jasno vam je da ovo znaci rat
- This topic has 77 odgovora, 23 glasa, and was last updated 21 years, 7 months ranije by
Anonimni.
-
AutorČlanci
-
23. mart 2004. u 8:42 pm #17535
Aleksandard
UčesnikDva dana su prosla nista od njihovog odgovora meni …
A jos manje sumnjam da ce ista spomenuti u sledecoj emisiji ….23. mart 2004. u 10:46 pm #17536Anonimni
GostMa, nece oni odgovoriti, valjalo bi galamiti o ovome sto vise
23. mart 2004. u 10:58 pm #17537Anonimni
GostUsput, probajte sada http://www.pctv.co.yu/aktuelno/softverska_scena.htm
24. mart 2004. u 12:26 am #17538ZeKo
UčesnikNot Found
The requested URL /aktuelno/softverska_scena.htm was not found on this server.Apache/1.3.27 Server at http://www.pctv.co.yu Port 80
😆 😆 😆 😆 😆
Pa njima sajt na apache-u a pljuju GNU 😆 😆 😆 😆 😆 😆
Možda je u arhivi, treba pogledati…
Ali plašio sam se ja ovoga pa sam lepo sačuvao tekst ❗ ❗ ❗ ❗24. mart 2004. u 1:19 pm #17539Anonimni
GostAli plašio sam se ja ovoga pa sam lepo sačuvao tekst
XeXe, nisi jedini
26. mart 2004. u 12:34 am #17540ayreon
UčesnikNarode, ja sam malo požurio i poslao sam mail uredniku Linux rubrike magazina COM. Upravo mi se javio gl. urednik dotičnog lista tražeći originalni tekst pošto ga nije našao na navedenoj adresi.Naravno, i ja imam svoj primerak. Poslao sam ga, pa ćemo videti. Nadajmo se da će oni podići još malo buke oko ovog skandala.
Apache Server? HELLOO?!! 😡26. mart 2004. u 12:18 pm #17541velisa
UčesnikIzgleda da su uvideli da sve vise ljudi prelazi na linuks pa da one nove odmah saseku u korenu.
ja sam krenuo od 53 masine pod windowsom,
kompletna xp platforma sa officeom,
i da vam ne kazem koliko godisnje za licencu,
pa lagano otkidam parce po parce kolaca,
jednu pod jednu masinu na ml10,
svuda tamo gde se moze….praksa ce pokazati koliko su (u %) u pravu…
26. mart 2004. u 3:20 pm #17542m
Učesnikau…
poslao sam im mail, ali ne verujem da je procitan ceo, verovatno im je pozlilo od upucenih epiteta
nego, linuxu ne treba reklama, a ovakva negativna samo moze imati pozitivan uticaj
26. mart 2004. u 8:50 pm #17543Anonimni
GostNarode, ja sam malo požurio i poslao sam mail uredniku Linux rubrike magazina COM
Ma, ni oni nisu cvecke, reklamiraju mi bugove u kernelu po naslovnim stranama casopisa (kada bi windowsovim bugovima posvecivali toliko paznje, naslovna bi stala na 10ak stranica), a dizu cenu na 45 dinara. Malo li je! Mislim cool su dve strane o linux-u ali nije to dovoljno samo po sebi
27. mart 2004. u 9:24 am #17544Bryce
Učesnikja sam krenuo od 53 masine pod windowsom,
kompletna xp platforma sa officeom,
i da vam ne kazem koliko godisnje za licencu,
pa lagano otkidam parce po parce kolaca,
jednu pod jednu masinu na ml10,
svuda tamo gde se moze….praksa ce pokazati koliko su (u %) u pravu…
He, he nisi jedini.
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.