Почетак › Форуми › Линукс › Линукс магазин › Domaći Linux magazin (OBAVEZNO POGLEDATI :)
- This topic has 487 одговора, 42 гласа, and was last updated 13 years, 6 months раније by adwancrash.
-
АуторЧланци
-
16. октобар 2003. у 2:38 pm #13568NightweaverУчесник
moguce, ali opet najjeftinije koliko ja znam.
16. октобар 2003. у 10:01 pm #13569АнонимниГостSK su smradovi. Sto se tice hostinga, cimao sam Loopiu i tamo je sve kao sto pise u oglasu (imaju Unix i FreeBSD servere). Videcu koliko je u SCnet-u radim u firmi koja je zastupnik u KV. Sto se para tice, bilo bi cool da prvi broj odradimo sami, pa posle da budzimo nesto sa sponzorima
17. октобар 2003. у 12:55 am #13570Taman_PoslaУчесникCijena je prava sitnica! 😀
Prema tome, JA se javljam da platim cenu hostovanja!
P.S. Mislio sam da je cena mnogo veca …
P.P.S. A koliko kosta hostovanje na “profesionalnijim” serverima?17. октобар 2003. у 5:54 pm #13571civanУчесникCijena je prava sitnica! 😀
Prema tome, JA se javljam da platim cenu hostovanja!
P.S. Mislio sam da je cena mnogo veca …
P.P.S. A koliko kosta hostovanje na “profesionalnijim” serverima?Samo se zaboravlja da treba jos uplatiti i za domen. (Osim ako napravimo neko pravno lice i uzmemo .??.yu)
p.s. Da li neko ovde ima predstave o tome kad ce nas NIC poceti da prodaje domene i nama obicnim smrtnicima (fizickim licima)
17. октобар 2003. у 5:58 pm #13572popeyeГлавни мајсторZasad je sve na obecanjima.
Da li neko ima firmu preko koje moze da se registruje .co.yu domen? Ili se javlja da finansira .com?
18. октобар 2003. у 1:46 am #13573Taman_PoslaУчесникE, i jos nesto, ako i pocnemo sa E-zine-om OBAVEZNO treba i da se napravi “papirna” verzija u PDF formatu. Evo da vidite kako to izgleda sa Pro/E e-zine-om.
http://www.proe.com/ezine/ProEzine_v11i5.html
Cisto, da razumete na sta mislim.
Evo i “cijenika” sa http://www.domainpurpose.com (prvo sto mi je doslo pod ruku):
.biz $USD 24.95/yr
.ca $USD 24.95/yr
.cn $USD 49.95/yr
.com $USD 24.95/yr
.info $USD 24.95/yr
.name $USD 24.95/yr
.nameemail $USD 10.00/yr
.net $USD 24.95/yr
.org $USD 24.95/yr
.pro $USD 295.00/yr
.us $USD 24.95/yrEvo, npr. za “linux-ezine” sta sam dobio kao dostupno:
linux-ezine.com
linux-ezine.net
linux-ezine.org
linux-ezine.info
linux-ezine.biz
linux-ezine.ca
linux-ezine.us*
linux-ezine.cn
linux-ezine.linux-ezine.name (e1)
linux-ezine.law.pro
linux-ezine.med.pro
linux-ezine.cpa.proOvo “pro” zaboravite posto je papreno skupo. Ja licno mislim da bi trebali da uzmemo .info
Ajte, sada da napravimo racunicu, da vidimo koliko nam para treba!
18. октобар 2003. у 6:13 am #13574tomajaГлавни мајсторPa bilo je najava o promeni poslovanja naseg NIC-a i promeni statuta po kojem bi svako pravno ili fizicko lice (naravno, uz relativno skromnu cenu) moglo da registruje neogranicen broj co.xx domena. TO je cak trebalo da se dogodi do kraja godine. Dokle se sa tim stiglo ja zaista ne znam.
Medjutim, mislim da ne treba puno da se rasplinjava cela prica, jer, verovatno vam je poznato da postoje nekoliko zauzetih domena za Linux kod nas i veci broj sajtova koji uposte na funkcionisu (ne menjaju sadrzaj)
Posto vec imamo sasvim pristojan domen (linuxo.com) mozda bi bilo dobro da skupimo pare i regisistrujemo poddomen ezine.linuxo.com ili tome slicno a time bi postigli da se stvari ne dele i usitnjavaju na vise sajtova. Sta kazete na ovo ?linux4life
18. октобар 2003. у 1:15 pm #13575civanУчесникda skupimo pare i regisistrujemo poddomen ezine.linuxo.com ili tome slicno a time bi postigli da se stvari ne dele i usitnjavaju na vise sajtova. Sta kazete na ovo ?
Ne volem poddomene, i to je fakat. 😆
Ali ako se ostali sloze, ja necu imati nista protiv.
Od cega je uopste ono “o” u linuxo?
18. октобар 2003. у 1:20 pm #13576civanУчесникI, da ne zaboravim, slazem se da se izdaje i u PDF formatu pod obavezno
18. октобар 2003. у 8:04 pm #13577DVSoftwareУчесникU Beloj Crkvi je stampanje lista od dvadesetak stranica, prva, srednje i zadnje u boji (mali tiraz) pre oko pola godine, kostalo oko 150 eura. U Vrscu je duplo skuplje uz bolji kvalitet stampe.
DV Software
http://www.dvsoftware.co.sr/
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.