Početak › Forumi › Linuks › Linuks magazin › Domaći Linux magazin (OBAVEZNO POGLEDATI :)
- This topic has 487 odgovora, 42 glasa, and was last updated 15 years, 2 months ranije by
adwancrash.
-
AutorČlanci
-
20. decembar 2003. u 8:30 pm #13878
Nightweaver
UčesnikZeko me je več ubacio u sigurne ali ajd’ da se javim..učtivosti radi..dakle, dolazim i ja!!:)
20. decembar 2003. u 9:24 pm #13879tomaja
Glavni majstorOK, vidimo se sutra!
BTW: dolazim sa premijere Gospodara Prstenova > film je ludilo 😆
Morate pogledatilinux4life
20. decembar 2003. u 9:27 pm #13880Nightweaver
UčesnikJa sam ga gledao u 13h..za njega se ne može reći da je najbolji film…to je FILM!!:))) Suština kinematografije…JEA!!!!
21. decembar 2003. u 5:14 pm #13881tomaja
Glavni majstorDanas je održan sastanak kojem su prisustvovali :
tomaja, zeko, nightweaver, nvideo i biblbroks
Utvrđeni su ljudi koji će činiti na neki način upravni odbor tj. uredništvo magazina i koji davati konačnu reč za sva bitna pitanja vezana za Linuks magazin. Pri izboru ljudi smo vodlili računa o tome koliko je ko do sada učestvovao u ovom projektu i u kom vremenu.
U uredništvu su:1.tomaja
2.civan
3.zeko
4.IvanJelicKV
5.brainkilla
6.nightweaver
7.nVIdeo
8.biblbroks
9.f13oOvo je urađeno zbog potrebe da se napravi manji tim ljudi koji će operativno izvesti najveći deo posla oko pripreme prvog i nadam se svakog sledećeg broja. Naravno da i svi drugi učesnici u ovom projektu
imaju i pravo glasa i pravo da utiču na izgled i sadržaj magazina.U toku ove nedelje ćemo konačno saznati gde ćemo štampati magazin kao i to koliko broj strana i na kavmom papiru će biti štampan.
Odlučeno je da se utvrdi sve što je potrebno za osnivanje preduzeća kao samostanog izdavača i da se pokrene postupak registracije da bi bili u stanju što pre da zvanično objavimo naš magazin. Ovaj posao bi takođe trebao da otpočne već od ponedeljka.
Molim sve koji pripremaju tekstove da ubrzaju rad ukoliko su u mogućnosti da bi teksotvi mogli da se pregledaju.
Takođe je utvrđeno da će do daljnjeg sav rad na povom projektu biti dobrovoljan tj. volonterski i to će važiti za sve učesnike u projektu.
Nakon 6 meseci , ukoliko sve bude odvijalo po planu, biće utvrđen određeni broj saradnika koji će primati honorar za svoje tekstove i / ili rad na ovom projektu.Mole se svi učesnici koji pripremaju teksotve da ih rade na oba pisma (ćirilica i latinica) ili da ostave mogućnost konverzije tekstova.
Ne treba zaboraviti da cilj ovog projekta nije novac ali smo takođe svesni da uloženui trud, vreme i znanje
mora biti nagrađeno. Stoga se nadam da ćemo uspeti u svojoj nameri da objavimo prvi Linuks magazin na ovim prostorima i da će on opstati i nastaviti da se razvija.Pozivam sve još jednom da se uključe bilo da pišu tekstove, bilo da magu pomoći finansijski ili na neki drugi način.
Svi koji su u mogućnosti da obezbede sponzore neka se jave na [email protected] sa konkretnim predlogom i ponudom.
Svi predlozi i sugestije su više nego dobrodošle.
Pozivam i sve učesnike u ovom projektu da pošalju svoju sliku i kratku biografiju. Da znaju čitaoci sa kim imaju posla.
Svi članovi uredništva su obavezni da ovo urade 😆Pozdrav svima.
linux4life
21. decembar 2003. u 5:35 pm #13882Nightweaver
UčesnikOvo za slike…hoćemo ovde da uploadujemo ili da pustimo na mail??
21. decembar 2003. u 8:00 pm #13883tomaja
Glavni majstorSlike i biografiju slati na [email protected] ili na [email protected]
linux4life
22. decembar 2003. u 3:09 am #13884nVideo
Učesnik[/quote] Slike i biografiju slati na [email protected] ili na [email protected]
Ce da posaljemo.
22. decembar 2003. u 7:40 am #13885civan
UčesnikOvo za slike…hoćemo ovde da uploadujemo ili da pustimo na mail??
Bolje na mail… da ne trpamo ovde…
22. decembar 2003. u 11:03 am #13886Nightweaver
UčesnikCivane..opasna ti ta pesma..:))
22. decembar 2003. u 11:59 am #13887ZeKo
UčesnikMarko kada budes dolazio kod mene ponesi aparat da me slikas…
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.