Srecna Nova drugari, ali pitanje je da li cemo moci da je pozelimo i nasem magazinu, tj. da li ce se online izdanje pojaviti 1. januara, a papirno… Hajde bar da odradimo do deadline-a online verziju, pa cemo lako 😉 . Ovo pisem jer mi se nekako cini da smo se opustili, a vreme leti – ja sam ispravio svoj clanak, i napisao jos jedan pa cu poslati oba. p0z
Ja sam lepo pitao ali ne dobih odgovor 😥 Ima li svrhe sada praviti online izdanje kada je papirno izvesno. Mozda da na net okacimo samo trejlere (ako mogu tako da kazem)
Ono treba da postoji, ali se tekstovi tekuceg papirnog broja sigurno ne treba da nalaze na sajtu, osim mozda kraceg opisa teksta. Ceo tekst se moze objaviti tek nakon izlaska sledeceg broja mada se moze razmisliti o tome da se samo neki tekstovi objavljuju na sajtu u potpunosti.
Papirno izdanje mora biti prioritet pa ce samim tim elektronsko izdanje trpeti.
Slazem se, ali obecali smo prvi broj za 1.januar, pa bi bilo lepo da nesto osvane, barem delovi textova; tako radi cini mi se PC press, deo na Netu uz opasku – ostatak procitajte u novom broju. To bi otprilike bio trailer 😉 .