Почетак › Форуми › Линукс › Линукс магазин › Domaći Linux magazin (OBAVEZNO POGLEDATI :)
- This topic has 487 одговора, 42 гласа, and was last updated 15 years, 2 months раније by
adwancrash.
-
АуторЧланци
-
20. децембар 2003. у 8:30 pm #13878
Nightweaver
УчесникZeko me je več ubacio u sigurne ali ajd’ da se javim..učtivosti radi..dakle, dolazim i ja!!:)
20. децембар 2003. у 9:24 pm #13879tomaja
Главни мајсторOK, vidimo se sutra!
BTW: dolazim sa premijere Gospodara Prstenova > film je ludilo 😆
Morate pogledatilinux4life
20. децембар 2003. у 9:27 pm #13880Nightweaver
УчесникJa sam ga gledao u 13h..za njega se ne može reći da je najbolji film…to je FILM!!:))) Suština kinematografije…JEA!!!!
21. децембар 2003. у 5:14 pm #13881tomaja
Главни мајсторДанас је одржан састанак којем су присуствовали :
tomaja, zeko, nightweaver, nvideo i biblbroks
Утврђени су људи који ће чинити на неки начин управни одбор тј. уредништво магазина и који давати коначну реч за сва битна питања везана за Линукс магазин. При избору људи смо водлили рачуна о томе колико је ко до сада учествовао у овом пројекту и у ком времену.
У уредништву су:1.tomaja
2.civan
3.zeko
4.IvanJelicKV
5.brainkilla
6.nightweaver
7.nVIdeo
8.biblbroks
9.f13oОво је урађено због потребе да се направи мањи тим људи који ће оперативно извести највећи део посла око припреме првог и надам се сваког следећег броја. Нaравно да и сви други учесници у овом пројекту
имају и право гласа и право да утичу на изглед и садржај магазина.У току ове недеље ћемо коначно сазнати где ћемо штампати магазин као и то колико број страна и на кавмом папиру ће бити штампан.
Одлучено је да се утврди све што је потребно за оснивање предузећа као самостаног издавача и да се покрене поступак регистрације да би били у стању што пре да званично објавимо наш магазин. Овај посао би такође требао да отпочне већ од понедељка.
Молим све који припремају текстове да убрзају рад уколико су у могућности да би тексотви могли да се прегледају.
Такође је утврђено да ће до даљњег сав рад на повом пројекту бити добровољан тј. волонтерски и то ће важити за све учеснике у пројекту.
Након 6 месеци , уколико све буде одвијало по плану, биће утврђен одређени број сарадника који ће примати хонорар за своје текстове и / или рад на овом пројекту.Моле се сви учесници који припремају тексотве да их раде на оба писма (ћирилица и латиница) или да оставе могућност конверзије текстова.
Не треба заборавити да циљ овог пројекта није новац али смо такође свесни да уложенуи труд, време и знање
мора бити награђено. Стога се надам да ћемо успети у својој намери да објавимо први Линукс магазин на овим просторима и да ће он опстати и наставити да се развија.Позивам све још једном да се укључе било да пишу текстове, било да магу помоћи финансијски или на неки други начин.
Сви који су у могућности да обезбеде спонзоре нека се јаве на [email protected] са конкретним предлогом и понудом.
Сви предлози и сугестије су више него добродошле.
Позивам и све учеснике у овом пројекту да пошаљу своју слику и кратку биографију. Да знају читаоци са ким имају посла.
Сви чланови уредништва су обавезни да ово ураде 😆Поздрав свима.
linux4life
21. децембар 2003. у 5:35 pm #13882Nightweaver
УчесникOvo za slike…hoćemo ovde da uploadujemo ili da pustimo na mail??
21. децембар 2003. у 8:00 pm #13883tomaja
Главни мајсторSlike i biografiju slati na [email protected] ili na [email protected]
linux4life
22. децембар 2003. у 3:09 am #13884nVideo
Учесник[/quote] Slike i biografiju slati na [email protected] ili na [email protected]
Ce da posaljemo.
22. децембар 2003. у 7:40 am #13885civan
УчесникOvo za slike…hoćemo ovde da uploadujemo ili da pustimo na mail??
Bolje na mail… da ne trpamo ovde…
22. децембар 2003. у 11:03 am #13886Nightweaver
УчесникCivane..opasna ti ta pesma..:))
22. децембар 2003. у 11:59 am #13887ZeKo
УчесникMarko kada budes dolazio kod mene ponesi aparat da me slikas…
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.