Почетак › Форуми › Линукс › Линукс магазин › Domaći Linux magazin (OBAVEZNO POGLEDATI :)
- This topic has 487 одговора, 42 гласа, and was last updated 13 years, 3 months раније by adwancrash.
-
АуторЧланци
-
26. новембар 2003. у 6:33 pm #13758NightweaverУчесник
Za sada ne, ali videcu da nesto uradim po tom pitanju.
Odlicno! Razgovarao sam sa nekim ljudima na faksu u vezi nase licence. Mozemo da sredimo neki tekstic ali posto mi inace sve radimo pod GPL dovoljno je da se stavi samo prevod GPL-a. Ili treba da se jos nesto dodaje na GPL?!? Moze nesto da se iskombinuje. Dakle, sta cemo?!?
26. новембар 2003. у 8:29 pm #13759biblbroksУчесникZa Daniloc
Pitaj isto pitanje na [email protected]
I daj predlog sta mozes da uradis.26. новембар 2003. у 11:11 pm #13760DanilocУчесникOk
27. новембар 2003. у 7:51 pm #13761popeyeГлавни мајстор[quote=”tomaja”]Za sada ne, ali videcu da nesto uradim po tom pitanju.
Odlicno! Razgovarao sam sa nekim ljudima na faksu u vezi nase licence. Mozemo da sredimo neki tekstic ali posto mi inace sve radimo pod GPL dovoljno je da se stavi samo prevod GPL-a. Ili treba da se jos nesto dodaje na GPL?!? Moze nesto da se iskombinuje. Dakle, sta cemo?!?[/quote]
Nije mi jasno to oko licence. GPL se odnosi na softver. Mozda si mislio na FDL?
27. новембар 2003. у 8:40 pm #13762АнонимниГостSamo vas gledam i pitam se dokle cete. FDL je ono sto nam treba i mislim da bi bilo previse terati mak na konac i praviti licencu
27. новембар 2003. у 10:17 pm #13763DanilocУчесникSlazem se
27. новембар 2003. у 10:19 pm #13764ZivicAleksandarУчесникSuper stvar, skupljati radove dogovorenih fajl formata, izabrati odgovarajuce, stampati u pdf, pa ko voli nek izvoli, zakaciti tu i neku smesnu pretlatu, kolko za struju i vodu, i pravi HC.
Shto valjda linux i jeste.
Sad bolje da se vratim na forum da vidim sta su ostali izpredlagali, a sto je to toliko moralo da cheka, jer Linux kao Underground mora da se ispropagira i postaviti da bude IN, a onda Win postaje ko Pink, ljudima je najbitnie da u svemu ovom nisu sami, i neznam shto se neko od vas nije organizovao da skupi ekipu za pochetak koja bi ponudila da novi HDD-ovi i nove masine koje se sve vise prodaju i kupuju ne opreme bas linuxom, popciono narano, kao hda1 opcija, pa daljudi mogu kroz Lilo da biraju shta im drago.28. новембар 2003. у 6:57 am #13765brainkillaУчесник@tomaja
da li ja mogu da dobijem pristup svojoj adresi na linux.rs.sr bez preusmeravanja, jer mi je inbox na glupom verat-u toliko zakrcen spam-om da je to uzas; ako moze, posalji mi potrrebna podesavanja.
@ZivicAleksandar
To za hdd i masine – da li znas kako su me gledali tamo gde sam kupio komp kad sam isti nosio na ciscenje dvd-a, kada su videli da vozim samo Linux? serviser me je rekao da to sto nije hteo da ucita dvd, mozda je do OS-a koji koristim! a zamisli da ponudim instalaciju – mozda bi i prihvatili, ali da radim besplatno, jer je Linux besplatan ;).28. новембар 2003. у 6:01 pm #13766tomajaГлавни мајстор@ brankilla
Moze, dobices klasicnu e-mail adresu koju mozes da koristis iz bilo kog mail programa. Podatke ces dobiti na svoju mail adresu na veratu
linux4life
28. новембар 2003. у 10:34 pm #13767brainkillaУчесник@tomaja
Dobio sam sve sto treba, ali vec si mi bio otvorio adresu petar@lin…, a sada brankilla- a trebalo je brainkilla, ali nije vazno to, da li si promenio ili otvorio duplu adresu? p0z -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.