Početak›Форуми›Linuks distribucije›Ubuntu,Mint,…›Ubuntu menja logo, default temu..
- This topic has 75 odgovora, 21 glas, and was last updated 12 years, 1 month ranije by
pakito83.
-
AutorČlanci
-
26. marta 2010. u 8:59 am #83433
kosmi
UčesnikČek, hoćeš da kažeš da svaki Dimkovićista koristi KDE ili da su svi korisnici KDE-a Dimkovićisti? Ili se jednostavno zajebavaš?
Ljudi zaboravljaju da su KDE trolovi pravili za trolove, a i da su se trolovi prodali đavolu, kao i dimkovićisti. Pa tako… ‘beš veru kakva god da je, kada se rat vodi zarad nas (nekih tamo šatro-vostro) i nje ali samo u njeno ime a da ona sa tim i nema neke veze a kamo li mi¹. I ‘beš licencu kakva god da je ako je đavo nosi. I ‘beš svaku državu koju vodi mafija sakrivena iza monopolističko – korporativnog paravana / mreže.
Ko podstiče zaborav i u čije ime? ‘beš…
26. marta 2010. u 2:26 pm #83434nowave
Učesnik[quote=”GoranSTX”]
Ček, hoćeš da kažeš da svaki Dimkovićista koristi KDE ili da su svi korisnici KDE-a Dimkovićisti? Ili se jednostavno zajebavaš?Ljudi zaboravljaju da su KDE trolovi pravili za trolove, a i da su se trolovi prodali đavolu, kao i dimkovićisti. Pa tako… ‘beš veru kakva god da je, kada se rat vodi zarad nas (nekih tamo šatro-vostro) i nje ali samo u njeno ime a da ona sa tim i nema neke veze a kamo li mi¹. I ‘beš licencu kakva god da je ako je đavo nosi. I ‘beš svaku državu koju vodi mafija sakrivena iza monopolističko – korporativnog paravana / mreže.
Ko podstiče zaborav i u čije ime? ‘beš…
[/quote]Who the F*** is Dimkovic!??! 😡 🙁
26. marta 2010. u 2:38 pm #83435dukenukem_4d
Učesnikajd da probamo onim jehovinim da uvalimo neki kde ili gnome ? 😀
26. marta 2010. u 5:04 pm #83436Anonimni
GostMogli bi. Njihove crkve, vecinom, nemaju windows:
http://www.jehovahs-witness.net/jw/friends/117900/1/Why-do-Jehovahs-Witnesses-churches-have-no-windows:angel:
27. marta 2010. u 12:55 pm #83437sinansakic
UčesnikJa stvarno ne znam zašto toliko ulepšavaju radno okruženje. Zar im nije bitnije da uzmu jedno okruženje i njega sredjuju tako da je jednostavan i lak za korišćenje.
13. februara 2011. u 11:49 pm #86593pakito83
Gostovako stavio instalirao sam ubuntu 11.04 cak sam i usb wi-fi nekako napravio
sad neznam oni efekti naprimjer kad se prozocici drmaju kako ih pomeras jeli to samo kad se drajver za graficku instalira ili ima neka fora posebno za to
i da nema tamo kad se udje u sitem pa kao da se tema mjenja nema oni efkts uopste kako to ?[prim.admin] Molim korisnika pakito83 da pročita pravila foruma.
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.