Ne mislim da je broj ljudi realan, ali mislim da procentualni odnos jeste.
Na elektronskom postoji predmet posvecen Linuxu. Radi se susu 10.2
Tako da se ljudi upoznaju suseom. Ja sam bio jedini u studenjaku kod pravnog koji je pored win,koristio i linux.
A znam i lika koji ima i linux ali ga slabije koristi,uglavnom za fax. I moj brat na moj nagovor instalirao linux,ali slabo ga koristi. Ti ljudi ne dolaze na ovaj sajt, i nisu ucestvovali u anketi.
Pa i ja sam se u prvo vreme zadovoljavao odgovorima na ES, dok nisam krenuo ovde vise da dolazim. 😉
proslo je mesec dana od kada je zapoceto ovo glasanje, glasalo je 146 ljudi, i hvala na odzivu O0
nazalost odziva nije bilo samo sa okupiranih teritorija RS 🙁 , sto je i za ocekivati, a nekim cudom i u severnom banatu nema linuksa ???
evo kako to izgleda u bojama i brojevima 😎 mozda nekoga zaitrigira da napravi dublju analizu ^-^
Није истина да нас нема са окупираних територија. Ево ја сам са Косова и Метохије. Конкретно Зубин Поток, код Косовске Митровице. Видим да је још неко гласао да је из Косовско-Митровачког округа баш ме занима ко је то. Иначе знам још корисника Линукса овде на Косову и Метохији али очигледно је да нису упознати са оваквим акцијама. Поздрав