Почетак › Форуми › Линуксо као НВО (Удружење грађана) › Rasprostranjenost Linuksa u Republici Srbiji.
- This topic has 127 одговора, 40 гласова, and was last updated 14 years, 11 months раније by ivan.bisevac.
-
АуторЧланци
-
20. јун 2007. у 12:35 pm #8753dejaniumУчесник
Pogledajte priloženu kartu srbije, ako niste sigurni kom okrugu pripadate.
==============================================================
Ovo glasanje će biti probno istraživanje, leto, odmori, raspust… Ukoliko više vas bude smatralo da treba da traje duže (mislim i na prezidijum NVO Linuxo), nadam se da ce se uspostaviti veza i sa drugim linuks zajednicama srbije i da i njihovi glasovi budu uvršteni u istraživanje. čisto da vidimo gde smo. mozda bi se moglo promeniti i mesto glaanja na neki neutralni poseceniji forum (koji nije vezan za operativne sisteme), ali o tome drugi put.
možda bi moglo da postane i tradicionalno, na godišnjem nivou, nikad se ne zna.
Kako smo za druge “otvoren šaht” pa nas izbegavaju u istraživanjima, zašto to ne uradimo sami za sebe?
20. јун 2007. у 2:08 pm #56174urosevicУчесникMožda je malo kratko, obzirom da GNUzilla tek što nije, a neće izlaziti naredna dva meseca, dosta bi se popularisalo ovo istraživanje i kroz nju.
Takođe, čini mi se da je potrebno biti člani linuxo-a da bi se moglo glasati. Šta sa onima koji ne žele da se učlane samo da bi glasali? Možda bolje da se napravi nezavisna anketa, ne verujem da će neko glasati dva puta (mada, ko zna, razni smo 🙂
20. јун 2007. у 2:48 pm #56175ВладимирУчесникGo Mačvanski, Go!!! 😀
20. јун 2007. у 6:38 pm #56176svrbinУчесникSvidja mi se ideja i slazem se da bi glasanje trebalo da traje duze.
Bas me zanima koliko ima linux-korisnika i koji su najpopularniji distroi kod nas.20. јун 2007. у 7:15 pm #56177GoranSTXУчесникApsolutno se ne slazem sa tim da je Loznica Macvanski okrug, al’ ajd’, neka bude…
“Ubrojio” sam se tu…20. јун 2007. у 9:46 pm #56178marelliУчесникIdeja je EXTRA,nemam reci!!!!!!!!!!! O0
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
20. јун 2007. у 10:02 pm #56179LimitManУчесникPopac … Ovo smo ti i ja u Zajecaru? 🙂
21. јун 2007. у 12:02 am #56180Mr_PingvinУчесникNije loša ideja, ali mnogi ljudi nemaju net a koriste linux, ili jednostavno ne posećuju forume.
21. јун 2007. у 2:33 am #56181BastardУчесникTrebaliste da napravite otvoreno glasanje bez logina sa linkovima na drugim domacim sajtovima (npr. linuxserbia i td)
21. јун 2007. у 6:42 am #56182dejaniumУчесник@Urke MMI
ovo je test voznja i ogranicena je, ideja postaknuta tvojim istrazivanjem o “preobracenicima” O0
gnuzilla nije izasla ni ovog meseca, kakve veze imaju sledeca dva :pvec sam napisao da bi bilo dobro postaviti glasanje na neutralni teren i/ili povezati se sa ostalim srpskim linuks forumima a bilo bi dobro da ne moras biti clan foruma da bi glasao. no, to je vec na uo nvo da stanu svojim autoritetom iza ove ideje ^-^ ako im je interesantna.
-
АуторЧланци
Форум ‘Линуксо као НВО (Удружење грађана)’ је закључан за нове теме и одговоре.