Početak›Форуми›Linukso kao NVO (Udruženje građana)›Rasprostranjenost Linuksa u Republici Srbiji.
- This topic has 127 odgovora, 40 glasova, and was last updated 13 years, 6 months ranije by
ivan.bisevac.
-
AutorČlanci
-
20. juna 2007. u 12:35 pm #8753
dejanium
UčesnikPogledajte priloženu kartu srbije, ako niste sigurni kom okrugu pripadate.
==============================================================
Ovo glasanje će biti probno istraživanje, leto, odmori, raspust… Ukoliko više vas bude smatralo da treba da traje duže (mislim i na prezidijum NVO Linuxo), nadam se da ce se uspostaviti veza i sa drugim linuks zajednicama srbije i da i njihovi glasovi budu uvršteni u istraživanje. čisto da vidimo gde smo. mozda bi se moglo promeniti i mesto glaanja na neki neutralni poseceniji forum (koji nije vezan za operativne sisteme), ali o tome drugi put.
možda bi moglo da postane i tradicionalno, na godišnjem nivou, nikad se ne zna.
Kako smo za druge “otvoren šaht” pa nas izbegavaju u istraživanjima, zašto to ne uradimo sami za sebe?
20. juna 2007. u 2:08 pm #56174urosevic
UčesnikMožda je malo kratko, obzirom da GNUzilla tek što nije, a neće izlaziti naredna dva meseca, dosta bi se popularisalo ovo istraživanje i kroz nju.
Takođe, čini mi se da je potrebno biti člani linuxo-a da bi se moglo glasati. Šta sa onima koji ne žele da se učlane samo da bi glasali? Možda bolje da se napravi nezavisna anketa, ne verujem da će neko glasati dva puta (mada, ko zna, razni smo 🙂
20. juna 2007. u 2:48 pm #56175Владимир
UčesnikGo Mačvanski, Go!!! 😀
20. juna 2007. u 6:38 pm #56176svrbin
UčesnikSvidja mi se ideja i slazem se da bi glasanje trebalo da traje duze.
Bas me zanima koliko ima linux-korisnika i koji su najpopularniji distroi kod nas.20. juna 2007. u 7:15 pm #56177GoranSTX
UčesnikApsolutno se ne slazem sa tim da je Loznica Macvanski okrug, al’ ajd’, neka bude…
“Ubrojio” sam se tu…20. juna 2007. u 9:46 pm #56178marelli
UčesnikIdeja je EXTRA,nemam reci!!!!!!!!!!! O0
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
20. juna 2007. u 10:02 pm #56179LimitMan
UčesnikPopac … Ovo smo ti i ja u Zajecaru? 🙂
21. juna 2007. u 12:02 am #56180Mr_Pingvin
UčesnikNije loša ideja, ali mnogi ljudi nemaju net a koriste linux, ili jednostavno ne posećuju forume.
21. juna 2007. u 2:33 am #56181Bastard
UčesnikTrebaliste da napravite otvoreno glasanje bez logina sa linkovima na drugim domacim sajtovima (npr. linuxserbia i td)
21. juna 2007. u 6:42 am #56182dejanium
Učesnik@Urke MMI
ovo je test voznja i ogranicena je, ideja postaknuta tvojim istrazivanjem o “preobracenicima” O0
gnuzilla nije izasla ni ovog meseca, kakve veze imaju sledeca dva :pvec sam napisao da bi bilo dobro postaviti glasanje na neutralni teren i/ili povezati se sa ostalim srpskim linuks forumima a bilo bi dobro da ne moras biti clan foruma da bi glasao. no, to je vec na uo nvo da stanu svojim autoritetom iza ove ideje ^-^ ako im je interesantna.
-
AutorČlanci
Forum ‘Linukso kao NVO (Udruženje građana)’ je zaključan za nove teme i odgovore.