Почетак › Форуми › Линуксо као НВО (Удружење грађана) › Rasprostranjenost Linuksa u Republici Srbiji.
- This topic has 127 одговора, 40 гласова, and was last updated 15 years раније by ivan.bisevac.
-
АуторЧланци
-
11. октобар 2007. у 11:02 am #56283foxbunnyУчесник
Čestitke g. dejaniumu na uspešnoj akciji. Svaka Vam čast, gospodine! O0
14. октобар 2007. у 1:51 pm #56284dejaniumУчесникhvala na cestitkama g.foxbunny, nadam se da ce se uskoro povecati broj glasaca i prosiriti vest o anketi putem jednog magazina.
14. октобар 2007. у 1:53 pm #56285tomajaГлавни мајсторHm, ako imaš vremena, ne bi bilo loše uraditi novu kartu jer je zadnja rađena poodavno, pa da je postavimo. Inače, pridružujem se čestitkama 🙂
linux4life
14. октобар 2007. у 5:08 pm #56286dejaniumУчесникnova karta stize samo da mi prodje guzva na poslu, evo i sad radim :'(
14. октобар 2007. у 6:36 pm #56287GoranSTXУчесникU jee… da nije crkla neka od onih raritetnih pumpi?
14. октобар 2007. у 8:06 pm #56288AndersenУчесник[quote=”GoranSTX”]
Apsolutno se ne slazem sa tim da je Loznica Macvanski okrug, al’ ajd’, neka bude…
“Ubrojio” sam se tu…Pa sta inda kazes za Mali zvornik a i ja sam se ubrojio tu
[/quote]Znaci jos jedan glas iz M.Zv-a,lepo,sad nas ima BAR dvojica,a mesto od par hiljada ljudi,pa vidite sad 😀 O0
Da ne bude zabune,trenutno sam kod ortaka,tipkam sa njegovog kompa,tako da ovo sto sa strane sad pise XP..ne obracajte paznju 😉
14. октобар 2007. у 8:21 pm #56289dejaniumУчесникniiijjjeee!
menjamo neke tri mladje tri decenije od onih rarieta, pa se radi dinamika i one smaracke stvari tipa gantov dijagram i sl. 😮 😮 😮 a, to je podlozno promenama, pa se brise, dodaje, menja … sutra sastanak a ja imam privatne obaveze, pa … ali to poslodavci ne razumeju >:D
uprkos svim problemima, veceras azuriram kartu i sutra je postavljam O0
14. октобар 2007. у 8:34 pm #56290GoranSTXУчесник14. октобар 2007. у 10:11 pm #56291LimitManУчесник[quote=”Gorankx”]
[quote=”GoranSTX”]
Apsolutno se ne slazem sa tim da je Loznica Macvanski okrug, al’ ajd’, neka bude…
“Ubrojio” sam se tu…Pa sta inda kazes za Mali zvornik a i ja sam se ubrojio tu
[/quote]Znaci jos jedan glas iz M.Zv-a,lepo,sad nas ima BAR dvojica,a mesto od par hiljada ljudi,pa vidite sad 😀 O0
Da ne bude zabune,trenutno sam kod ortaka,tipkam sa njegovog kompa,tako da ovo sto sa strane sad pise XP..ne obracajte paznju 😉
[/quote]SRAM TE BILO! PISES SA WINDOZE! 😉
Samo cepaj brate … Znamo da si ti uz nas!
15. октобар 2007. у 6:32 am #56292 -
АуторЧланци
Форум ‘Линуксо као НВО (Удружење грађана)’ је закључан за нове теме и одговоре.