Početak › Forumi › Linukso veb sajt › Pričaonica › off topic – devojke1
- This topic has 358 odgovora, 37 glasova, and was last updated 17 years, 11 months ranije by
BRANKKO.
-
AutorČlanci
-
18. decembar 2003. u 11:32 pm #14792
ZeKo
Učesnik@nVideo
Mošeš mi se javit na mail evo ga malo ispod teksta…(mada sam ispao iz shema, razbivam se od matematike evo već godina i nešto, nisam uzeo lemilicu u ruke po godine)ljudi pa de se tomaja zagubio???Sutra ću da mu pišem poruku, potreban nam je ove da nam otvori CiberClub i za još po nešto….
A što se darkerki tiče mmmmmmmmmmm… taman spremam Absinthe(kućna radinost) pa ćemo da ga degustiramo kad se sastanemo, mada sam letos isprkao i dobru rakiju, usvakom slučaju, neće moći da nevalja
😈A pored silnog tog čistog metala trebate ljudi malo ubaciti i industrialmetala ipak smo mi elektronska populacija!!!
18. decembar 2003. u 11:50 pm #14793ZivicAleksandar
UčesnikSeca li se neko od vas strane sa oglasima u chasopisu MojMikro iz vremena kada se tamo nudio “piratizovani” SoundTurbo, Turbo250,PollPsition itd. , stajao je jedan mali logo neke kao domace piraternice, inace logo grupe Voivod,
Na njivom sajtu nema nista sto lichi na stri logo, pa ako neko moze da se seti ili da ga isceprka neka mi javi kao i nesto od njih u MP3-u.Sepultura mi je mnogo bolje zvucala u NAILBOMB izdanju.
A darkerke kakve god dasu, mnogo su slatke bas onako Fade to Black.
19. decembar 2003. u 1:39 am #14794nVideo
Učesnik@Zeko:
Javicu ti se!
@ZivicAleksandar:
Procito sam forum za evro a kopije prolaze bez problema bar sa starim driverima. Probacemo sa novim stampacem i najnovijim driverima.
I moram da ti kazem da si SMRAD! Ovde je bila jedna jedina riba i ti si je otero sa tvojim (mnt pasulj)!
Bar joj posalji licnu poruku a u njoj napisi izvini.19. decembar 2003. u 3:33 am #14795ZivicAleksandar
UčesnikMatori, a sto ti meni nisi ovu poruku lepo sibnuo na private, pa da izvinjenji moze da bude izvinjenje, a sta to izvinjenje moze da ucini kad sam vec napravio sranje.
Kad si vec potego tu pricu ovako javno, bespotrebno, koje izvinjenje i dali mogu da nam oproste gluposti koje uradimo, dali smo uopste vredni prastanja i na kraju krajeva cime mi to mozemo da ih uvredimo a da zato posledice ne snosimo sami.
Nebitne su posledice, vec verujem da smo time stavili samo jedan swich tamo gde ne treba, NoUndo, jednostavno vise ne postojimo, u njihovim ocima, u njihovoj sveti, poslati na /dev/null, a i ako ostane neki
-ls, a kako bi ostao kad je samo simbolicki…….
🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁19. decembar 2003. u 9:55 pm #14796ZeKo
UčesnikMa nije strašno, verovatno smo je svi po malo naljutili…Evo ako sam ja nešto loše uradio ili rekao i ja se javno izvinjavam i evo stidim se za svoje postupke 😳
Ma ljudi možda i nije ljuta samo nema vremena da nam se javi…19. decembar 2003. u 10:31 pm #14797Nightweaver
UčesnikJa bih rekao da je ovo drugo u pitanju..:))
20. decembar 2003. u 4:44 am #14798Petra9
UčesnikNaravno da se ne ljutim, ali januar se blizi. A i ovaj linux, ljudi, zahteva vreme. Mada, i da sam imala vremena tesko da bih imala nesto da kazem na vas offtopic o darkerkama. Zaista ne znam nista o tome. Ranije sam se lozila da budem darkerka, ali nije mi islo – previse sam vesela za to. Bolje mi stoji neki decacki fazon.
Ne znam zasto nema vise devojaka na linux sajtovima (koliko sam primetila, ja sam jedina na svim nasim sajtovima 😕 ), nadam se da cu uskoro dobiti podrsku.
Dakle, pozdravljam, odoh da ucim. Ako ugrabim malo vremena, javicu se. 😉20. decembar 2003. u 4:52 am #14799ZivicAleksandar
UčesnikA sta se ti smejes kad idis da smo svi 🙁 i da se 😳 , ti se samo pojavis prokomentarises i zbises, sto si bre ti neki lik, garant si takav i izvan ASCII.
Nego ajde da vidimo, sta vi u stvari to radite sa onim linux magazinom, ja iskreno da vam kazem, a i lako se da zakljuciti, nemam bas mnogo pojma o Linuxu, doduse bolje da se za ovo obratim na pravi forum, ali ste mi tamo svi nekako “profi, zvanicni, u guzvi” .
Imam brdo HowTo-a itd. u raznim formatima, pa posto bas i nisam vican Linuxu za neki autorski text, ko u politikinom zabavnoku, tipa resavska prepisivacka itd. A mogu i i ceo casopis, doduse imao bi format karte za jednu voznju u GSP-u, i mozda za dva karaktera vise texta. 😛 😛 😛
Inace odkad sam se zacvrljio za ove forume odje, nemogu da se nakupujem internet sati.
20. decembar 2003. u 8:53 am #14800Nightweaver
Učesnik@Petra
A što nisi malo bolje probala da budeš darkerka?? To bi bilo skroz cool da imamo ovde jednu takvu divnu curu..ne kažem ja da ti nisi divna cura već da bi ti činjenica da si dete noću podigla rejting..:))))
@ZivicAleksandar
Radi, se, radi. Ali za detalje ipak pogledaj deo foruma o Časopisu…jesi li prijavljen na mailing listu? Tamo idu sve sveže informacije i tekstovi..20. decembar 2003. u 3:00 pm #14801ZeKo
UčesnikAh sad stigoh sa kolokfijuma, izgleda da sam prošo 😆 ala sam pametan…
@ZivicAleksandar
Pa možeš da nam se pridružiš u Časopisu pa da pišes lične stavove po koji put, neki mali tekstić ili tako nešto…Koji smo bre mi profi, ja sebe neračunam u takve…Mada težim…
@Petra9
Ma uvek ima vremena, i meni se bliži janoar, pa sitžem…
A što se tiče nasmejanih kod nas na faksu :?, mora da nedolaziš često ja stvarno retko viđam nasmejane likove… -
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.