Početak › Forumi › Linukso veb sajt › Pričaonica › off topic – devojke1
- This topic has 358 odgovora, 37 glasova, and was last updated 17 years, 11 months ranije by
BRANKKO.
-
AutorČlanci
-
22. decembar 2003. u 6:34 pm #14802
ZivicAleksandar
UčesnikA bre ljudi jeste stigla zima, al nisu ribe smo letnja tema, nego sta ima kod vas, kako PMF, nisu li ga pomerili ili barem promenili, pravo da vam kazem, bez ljutnje, imate najruzniju zgradu fakulteta, SocRealizam par exelans, kako je u nutra, lici li vise na scenografiju iz 1984-ta ili na matrix ?????????????????
I gde tamo da nadjes lepu r**u, verovatno nose plave kombinezone i radne mantile, a oko glave ko krv crvene marame.
😉 😀 😀 😀 😀
Mali pre sam prosao pored tog zdanja pa se jos uvek ne mogu oteti utisku.22. decembar 2003. u 7:15 pm #14803Nightweaver
UčesnikŽenske na Pravnom i Filološkom su zakon!!:))
22. decembar 2003. u 10:04 pm #14804ZeKo
UčesnikZgrada pmf-a je nekada bila zatvot, pa ženski zatvor pa su ga pretvotili onako prelepo zdanje 😕
Nama je dozvoljeno da idemo do 2 sprata pod zemlju, mada kažu da ima još dosta, dosta….Inače 4 i 5 sprat su kasnije dogradili, i tu se sad nalazi matematički, a ispod su hemija, biologija…
Unutra le vrlo obično…(bar po meni..)
Ako hoćeš jedan dan ću da te prošetam po fakultetu…Pa da vidiš kakvih sve ima…I kakva je zgrada…
Inače od treće godine na gore si sa teoretskog smera matetatike dobijaju tikove pa je to interesantno za videti…. 😀22. decembar 2003. u 10:54 pm #14805ZivicAleksandar
UčesnikIh covece, pa to je ustanova u pravom smislu reci USTANOVA, sta kazes ima i katakombe, koliko moras da napredujes u filosofiji i matematici da bri pristupio tom podzemnom redu, verovatno je rezarvisan za one sa teoretskog smera, IgorLand.
22. decembar 2003. u 11:07 pm #14806ZeKo
UčesnikNeznam stvarno, samo znam da ja nemogu u katakombe(čudim se zašto kada sam linuxaš 😕 )
Jesi li za freeturu po fakultetu???
23. decembar 2003. u 1:31 am #14807ZivicAleksandar
UčesnikNema frke, ali ajd da vidimo da iskopamo neki Digtalac, da se ovekoveci dogadjaj, a mogu i razglednice da se naprave, imate li neki muzejcic digitalija na faxu ili je sve vec za muzej ???
Ako imate one petobitne na busene kartice da vidim kako to radi, a imam i neke trake sa teleprintra samo neznam dali pasuje format ???23. decembar 2003. u 2:58 am #14808nVideo
UčesnikVoleo bi i ja da vidim kako funkcionise ta starudija, a posebno petobitne busene kartice!
23. decembar 2003. u 8:33 am #14809Arion
Učesnikpa da jeste tako je slazem se te devojke su bas cudo…
23. decembar 2003. u 10:10 am #14810Nightweaver
UčesnikHoću i ja u taj obilazak! Evo nosim foto aparat da sve to ovekovečimo!!:)
23. decembar 2003. u 10:17 am #14811ZivicAleksandar
UčesnikJesu cudo, nego kako, ako probas da ih startujes, i ako si OK prema njima, zavrsis kao dobar ortak skojim doticna ne bi nista “monogo je bolje ovako, zar ne, ovako se super slazemo, a onako bi sve pokvarili”.
A ako si djubre prepotentno i nadmeno, ne j****s ni dva posto, vec samo i iskljucivo 100% nema sanse da ti ijedna omane, i nema kao ste super ortaci, vec kako bi ga ili…., dalje samo pomislite sta bi ribama moglo da padne na pamet.
Meni ova kombinacija sa djubrovitim sobom nepolazi za rukom, a od ortakinja mi je vec muka, pogotovu kad posle dva dana od nje saznam da se smuvala snekim tulipanom punim para (sto ti ona licno nikad nece reci) ili nekim tupsonom idiotskim.
I ocemu baba na kraju nego o ustipcima, digitalniom naravno. -
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.