Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › off topic – devojke1
- This topic has 358 одговора, 37 гласова, and was last updated 16 years, 2 months раније by BRANKKO.
-
АуторЧланци
-
28. новембар 2003. у 8:40 pm #14722ArionУчесник
okej polako niste me razumeli
nisam hteo da generalizujem niti da vredjam
samo sam ocekivao neke ozbiljnije odgovore…
nesto tipa “nemamo pojma ajde ti nam kazi kad si tolko pametan” mi se cini malo prihvatljivije od “linux” , pa sam zato mislio da se ljudi samo glupiraju a ja sam hteo da vidim sta stvarno mislemeni je, naravno, malo maglovita slika u tom pogledu, zbog cega sam naravno i startovao ovu disqsiju…
a nikako ne bih pravio stereotipe kompjuterasa koji zbog toga sto komp drze u malom prstu imaju problema s ribama… ako se neko osetio povredjenim ja se stvarno izvinjavam
evo dobio sam od Ivana prvo misljenje
“isto sto i mi samo na malo drugaciji nacin”
super29. новембар 2003. у 1:28 am #14723DanilocУчесникImam drugarice dobre ribe ko bi rekao znaci samo LINUX Suse i Counter a ponjima bi rekao gde su one za to i dobro igraju counter
5. децембар 2003. у 10:58 pm #14724MarkominusУчесникEvo bicu ozbiljan i ukratko cu ti objasniti sta devojke vole da ne bi rekao da nisam pokusao ozbiljan post da postavim na ovu “ozbiljnu” temu 🙂
Znas sta devojke vole?
Vole ono sto ne mogu imati, a onda kad to dobiju onda to vise ne vole nego nesto novo i tako u krug dok im neko ne napravi dete pa zaglave s njim ili dok ih neko na prevaru ne ozeni u onom periodu dok ga jos vole 🙂E sad moram priznati da ima i slucajeva kad nekoga zaista vole, ali veruj mi moras biti neverovatno strpljiv i uporan i neverovatno srecan.
Zasto srecan?
Pa zato da se zavolite u isto vreme, a da se i jako dobro upoznate i razumete.E to ti se zove ljubav tvog zivota :))
8. децембар 2003. у 2:27 pm #14725shiljaУчесникU ovom gore ima velike istine. U sustini, devojke neznaju sta vole ali ako se to dobro izreklamira ima da vole. Inace one imaju osecaj da im nesto hronicno fali 😆 tako da su uvek u potrazi za necim. Ono najopstije, sto ces uvek naci, jeste da 90% zena zele princa na belom konju koji ce doci do njih i da ih odnese. Onih ostalih 10% zele samo konja i “eventualno” kraljevstvo pa da mogu da idu gde oce.
8. децембар 2003. у 10:51 pm #14726NightweaverУчесникApsloutno vole ono sto im je sakriveno.Zavijes svoju pricu u misticno pakovanje i odmah si privlacan. Provereno milion puta. Naravno, tu je i tip koji je vise za novac i “ima se, moze se” stila…jadno…ali u vecini slucajeva je to ono prvo.
8. децембар 2003. у 11:10 pm #14727АнонимниГостDiskusija pocinje da mi se dopada. Ima ih svakakvih, kao i nas muskaraca. Trend je da sve vise mladih devojaka od malih nogu (i jos manjih suknji) pocinje sa hvatanjem na sise u razvoju dok napaljeni decaci (svi smo to bili jednom) cine sve da se ogrebu za neki teenage speed seks. Sad, ljubav je tu u drugom planu (na zalost). Sto se nas starijih tice, cini mi se (i to mi se veoma dopada) da seksizam koji je postojao medju mladjima nestaje, medjutim, ne lezi vraze, zene preuzimaju dominaciju. Kada se sve ovo pogleda,covek ne zna sta da misli. Znam da se grozim od maco tipova (kojih u mom gradu ima “lopatom da se tera”) ali i od cica koje izlaze u grad samo da bi ih neko video, zategnute bljestave, koje idu u diskoteke gde se slusa City records i narodnjaci. Sve mi je to fuj, iskulirao sam sve tripove sa menjanjem i “kesa na glavu…” i mislim da kroz njih i ne treba prolaziti. Jednostavno treba biti ono sto jesi. To kad tad ispliva na povrsinu. e sad, neko to provali odmah a nekome treba vremena. Zato se i desava “sta mu uradi”, “ala ga je zajebala” i sl.
E sad moram priznati da ima i slucajeva kad nekoga zaista vole, ali veruj mi moras biti neverovatno strpljiv i uporan i neverovatno srecan.
Zasto srecan?
Pa zato da se zavolite u isto vreme, a da se i jako dobro upoznate i razumete.E to ti se zove ljubav tvog zivota
Ja sam onda srecan
10. децембар 2003. у 12:27 am #14728nVideoУчесникsta ribe zele??? znam sta ne zele! Ne zele sigurno dosadne muskarce! Ona dodje kod tebe a ti sednes za komp i kompajlirs kernel ili sta vec radis.
Odvojte se malo od racunara i krecite se. nebitno gde neka ce da te primeti sigurno!
A najbolje resenje za nas je da nadjemo neke CYBER RIBE!!!
ako neko zna gde ih ima neka ostavi ovde na forumu!10. децембар 2003. у 2:32 am #14729brainkillaУчесникsta ribe zele??? znam sta ne zele! Ne zele sigurno dosadne muskarce! Ona dodje kod tebe a ti sednes za komp i kompajlirs kernel ili sta vec radis.
Ovo za kernel je istina 😀 😀 😀
11. децембар 2003. у 1:25 am #14730nVideoУчесникNaravno da je istina!
Nego gde mogu da se nadju ili bar vide cyber ribe?
jel postoji takvo mesto ili takve ribe?????11. децембар 2003. у 1:24 pm #14731NightweaverУчесникNe znam za mesta, ali poznajem nekoliko takvih cura koje ne bi volele da ih neko zove cyber ribama…:)))
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.