Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › off topic – devojke1
- This topic has 358 одговора, 37 гласова, and was last updated 16 years раније by BRANKKO.
-
АуторЧланци
-
11. децембар 2003. у 2:23 pm #14732ZeKoУчесник
Kada mi Jelic rece da se ovde vodi interesantna rasprava za prvi tren i nepoverova no istina je…
Sta devojke vole…Hmm…
Koliko sam ja skapirao do sada(stav je suvise subjektivan) sto si veca stoka one te vise cene…Cim pocnes da popustas i da im se prepustas onda im dosadis, pocnes ih smarati, gusiti i sve sto sa tim ide…
Izmedju ostalog ima i devojaka koje su ljubomorne na nase makine, meni je jedna dosla kuci uzela secice i otfikarila mi mis i tastaturu dodavsi VECERAS SI SAMO MOJ… bio sam njen sledecih 20sec posle toga nekim cudom se nasla ispred vrata… 😆
A sto se tice devojaka koje sljaste u mraku ko li se jos pali na njih???Verovatno onaj deo populacije koji misli da vredis koliko imas para, i o takvima stvarno nebih raspravljao…Mada problem je sto je takvih suvise, rat i nemastina su izazvali takvu moralnu krizu…sistem vrdnosti je u potpunosti izopacen…Gnusam se na sve njih!!!!(Popalio bi sve 😈 )Zbog svega ovoga ja nemam devojku niti imam nameru da je nadjem!!!Posvecujem se duhovnim vrednostima i kompajliranju kernela 😆
11. децембар 2003. у 3:42 pm #14733NightweaverУчесникZbog svega ovoga ja nemam devojku niti imam nameru da je nadjem!!!Posvecujem se duhovnim vrednostima i kompajliranju kernela 😆
Zeko,Zeko…znas da nije tako…:)))
12. децембар 2003. у 1:50 am #14734ZeKoУчесникJa imam takvo iskustvo…Rekao sam i sam stav je subjektivan!!!
13. децембар 2003. у 2:14 am #14735nVideoУчесникSamo neznam koliko ces izdrzati bez devojke???
Odlepices od racunara ako si stalno pored njega 😯13. децембар 2003. у 12:34 pm #14736Petra9УчесникU ovom gore ima velike istine. U sustini, devojke neznaju sta vole ali ako se to dobro izreklamira ima da vole. Inace one imaju osecaj da im nesto hronicno fali 😆 tako da su uvek u potrazi za necim. Ono najopstije, sto ces uvek naci, jeste da 90% zena zele princa na belom konju koji ce doci do njih i da ih odnese. Onih ostalih 10% zele samo konja i “eventualno” kraljevstvo pa da mogu da idu gde oce.
Poznajem gomilu devojaka i ni jedna nije u tom fazonu. Daj opustite se malo. Ljudi su razliciti!
Ja OBOZAVAM unix i opusteno vece uz drusto i pivo.
Volim internet (narocito forume 😉 ), muziku, kinesku klopu, nasmejane ljude… Volim i pare, ali one koje sama zaradim!
Dakle, devojke vole sve i svasta! Neke znaju sta hoce, a neke ne, ali tu se uopste ne razlikujemo od muskaraca!
Kiss13. децембар 2003. у 4:21 pm #14737ZeKoУчесник13. децембар 2003. у 5:51 pm #14738MarkominusУчесникEvo ja cu da ti odgovorim 🙂 Ima ih toliko da mozes na prste da ih izbrojis.
Ajde ljudi da budemo iskreni i da priznamo da nam je kompletno drustvo moralno i materijalno propalo, a u takvom drustvu nema mesta za normalne i samosvesne devojke.
Ajde da ste vi zensko i da vam sve drugarice sljaste i izlaze sa nabildovanim i bogatim tipovima koliko dugo bi vi bili obicno obuceni i izdrzali s nekim siromasnim programerom?
Danas ljudi, pa ni devojke uglavnom nemaju karaktera, drustvo im formira i licnost i karakter.Na kraju naravno da nisu sve takve, niti su svi muskarci isti, ali plasim se da je sve manje drugacijih.
Verovatno je ovaj forum jedno od retkih mesta okupljanja malo drugacijih, ali ako se ovako nastavi drugacije ce proglasiti za nenormalne i lude :))
Microsoft to i jedva ceka 🙂
13. децембар 2003. у 8:16 pm #14739Petra9УчесникA koju biste devojku vi pre pogledali:
Neku namotiranu cicu ili devojku koja u jednoj ruci drzi misa, a u drugoj pivo? Budite iskreni pre svega prema sebi.
Vecina muskaraca, a i devojaka ce reci da kompijuter i pivo nisu za devojke. To je zato sto zivimo na Balkanu.
Vecina devojaka koje ne zele da budu tradicionalne ce biti proglasene za otpadnike. Najvise mrzim sto time sto pripadas jednom polu (bilo kom), vec ti je odredjeno sta smes a sta ne smes. Vec su ti prikacene neke osobine i ne mozes vise nikom objasniti da si individua, i da to sto nosis kratku kosu ne znaci da zelis da budes kao muskarac (po cemu je duga kosa zenstvenija od kratke ❓ ). Biti drugaciji nosi svoj teret, ali sva sreca pa meni to nije problem. Ionako volim da teram inat 😕
Zato shvatite devojke koje sljaste. One ne rade to da bi privukle nabildovane lovatore (pouzdano znam da ne vole bildere), vec zato sto to “TAKO TREBA” 🙁 . Zato sto za drugo ne znaju, i zato sto misle da su nepozeljne “u sirokim pantalonama” (a ima li sta sladje od toga 8) ). One sljaste da bi uopste privukle MUSKARCE! Opustene devojke nije briga!
Ali, ima devojaka koje sljaste zato sto to VOLE. Moja sestra bi i poslednji dinar dala na krpice, a u ozbiljnoj je vezi sa jednim super deckom, inace kolegom sa FON-a. Znam jos dosta takvih.
Zato ne kukajte mnogo. Prava osoba se ionako ne moze naci, moze se samo desiti, a nase je da je prepoznamo kad se pojavi!Naravno, ima i sponzorusa (i onih koje glume sponzoruse), ali mozete li iskreno reci da su devojke kod nas losije od tipova? Pogledajte malo pored sponzorusa – nisu same…
13. децембар 2003. у 11:40 pm #14740popeyeГлавни мајсторA koju biste devojku vi pre pogledali:
Neku namotiranu cicu ili devojku koja u jednoj ruci drzi misa, a u drugoj pivo?Naravno, ima i sponzorusa (i onih koje glume sponzoruse), ali mozete li iskreno reci da su devojke kod nas losije od tipova? Pogledajte malo pored sponzorusa – nisu same…
Pravo u metu.
Zato ne kukajte mnogo. Prava osoba se ionako ne moze naci, moze se samo desiti, a nase je da je prepoznamo kad se pojavi!
I da imamo hrabrosti i poverenja.
14. децембар 2003. у 12:16 am #14741ZeKoУчесникUvek ću pogledati devojku sa kriglom u ruci, i ako imam hrabrosti(a to nije opšti slučaj) prići ću!!!Devojke koje nose kratku kosu po meni imaju puno hrabrosti samo najlepšim to stoi, meni su bar tada lepe…!!! 🙂
Što se tiče miša, neznam idem na matematički, čak i tamo postoje one nafrakane sa mišom u ruci pa mi je to svakodnevni prizor, tako da sam tu već ravnodušan… 🙂
Upravu ste postoje one koje vole da šljašte, to je svar ukusa(mada je problem što tu spada većina)…Zato za mene većina misli da sam nenormalan zato što slušam ludačku muziku(Hard Rock, Metal…), nosim polu dugu kosu, bradu i što volim da se oblačim u crno…
Zašto me svi bledo gledaju kada se pojavim u kožnom mantilu, sa pitanjem u kom si ti fazonu čoveče…
Ja mislim da je za sve ovo krivo sledeće:
Pink!!!!
Godine izolacije
Ratovi
Materijalna kriza, i sve što sa tim ide svi smo već svesni toga!
Mada ja i volim što me većina smatra za nenormalnog, jer sam drugačiji, i verovatno smo svi ovde drugačiji, samo korišćenje GNUlinuxa nas izdvaja iz gomile. Kada počnu me smatrati za normalnog upalšiću se za svoje mentalno zdravlje!!! 🙂 -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.