Početak›Форуми›Linukso veb sajt›Pričaonica›off topic – devojke1
- This topic has 358 odgovora, 37 glasova, and was last updated 14 years, 8 months ranije by
BRANKKO.
-
AutorČlanci
-
14. decembra 2003. u 1:27 am #14742
Anonimni
GostPrava osoba se ionako ne moze naci, moze se samo desiti, a nase je da je prepoznamo kad se pojavi!
Mudro zboris.
A ti Zece, ozenicu te cim promolis nos u KV
14. decembra 2003. u 11:42 am #14743Petra9
UčesnikŠto se tiče miša, ne znam idem na matematički, čak i tamo postoje one nafrakane sa mišom u ruci pa mi je to svakodnevni prizor, tako da sam tu već ravnodušan… 🙂
E o tome pricam! To sto su nafrkane ne znaci da su glupacice i sponzoruse (nema takvih na nasem faxu 😉 ). Ali sam primetila da one retko vole linux 😕 .
ps: sta kazes na Katicku? hot, ZAR NE 😀 😉 ?14. decembra 2003. u 1:01 pm #14744ZeKo
Učesnik@Jelić
Samo se ti nadaj!!!! 🙂
@Petra9
Glupačica i te kako ima, samo što retko koja prođe prvu godinu 🙂 , a devojaka koje vole linux i te kako malo, pa još kada počnu da se čude što programerima je bolja serdina za rad linux!?
Neznam ko je dotična…(očigledno je da si starija od mene…, ja sam mr02, a ti ako se nevaram 99??)14. decembra 2003. u 6:55 pm #14745ZivicAleksandar
UčesnikNa kraju krajeva sve ovo ovde je neka vrsta Syber HC komune, a velika vecina od svih na ovakvim mestima prisutnih, pre samo 10 godina bili bi “padavichari”, ne oni napirkani i nagutani vec oni koji su se u navukli na nesto drugo.
15. decembra 2003. u 12:17 am #14746ZeKo
UčesnikDodao bih još nešto:
Visko obrazovanih ljudi u našoj zemlji ima oko 3 ili 5%, ljudi koji znaju da rade na računaru(znaju da napišu mail, izađu na net, taj nivo znanja) ima 3%, a mi se uhvatili još za matematički koji godišnje prima 300 ljudi na studije od kojih oko 120 na računarski smer, od kojih neprodje ni pola na drugu godinu…(o koliko ljudi govorimo???)
E sad koliko se ljudi zanima za linux(nebitno muškarci ili žene) dok nestignu do treće godine(kod Samardžića)???
Mene prave budalu na vežbama i svi me ismevaju, zašto neću da koristim M$ Visual studio, dok programiram u c++(kažu da je M$V pripodnije okruženje), ili su se svi čudili na prvoj godini zašto smo morali da programiramo u linux-u dok smo učili c !?
I jedno od zadnjih događaja na fakultetu je kada me je pitala devojka koja je pala godinu(i nezna koiko sam se borio za linux od samog početka) i koja dolazi na vežbe iz c++(nekažem ors-a da bih bio svima jasan) da li me neko plaća da toliko pričam o linux-u!???!???(Da li je bre ikada čula za GNU!!!!)
Takvih je 90% na matematičkom!!!Tako da ima takvih i na našem faksu….
Dovoljno ti je da pitaš nekog šta znači GNU pa da vidim koliko će njih odgovorti…
(malo sam odstupio od teme ali…)15. decembra 2003. u 12:55 am #14747Nightweaver
UčesnikStvarno, čovek u ovom svetu mora da se zabrine ako ga svet smatra normalnim…:)
15. decembra 2003. u 12:09 pm #14748ZeKo
UčesnikOpravo o tome pricam…
15. decembra 2003. u 12:37 pm #14749Nightweaver
UčesnikIpak, mislim da se sve vodi na to da ljudi imaju urezanu predrasudu o Linux i da dok ne vide svašta misle i pričaju.Ipak, cure u cyber svetu su možda kod nas u manjini, mada nešto u to nisam siguran. Sve se menja pa i to.
15. decembra 2003. u 2:27 pm #14750unknown
UčesnikIpak, mislim da se sve vodi na to da ljudi imaju urezanu predrasudu o Linux i da dok ne vide svašta misle i pričaju.Ipak, cure u cyber svetu su možda kod nas u manjini, mada nešto u to nisam siguran. Sve se menja pa i to.
Sta podrazumevas pod cyber svet? Da znaju da idu na net, salju mail i kuckaju po wordu? Pa to zna skoro svaka devojka koja ima racunar. A da se bavi racunarima to je vec redje.
Najgore od svega je sto su te devojke neatraktivne (da ne kazem gaborke 🙂 )15. decembra 2003. u 4:28 pm #14751nVideo
UčesnikCyber svet? Cyber ljudi, ribe……..
To su oni kojima je racunar sve, oni koji ceo dan provedu sedeci za racunarom fakticki nizasta…………
Hakeri, programeri, …….otkud znam tako nesto. -
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.