Početak › Forumi › Linukso veb sajt › Pričaonica › off topic – devojke1
- This topic has 358 odgovora, 37 glasova, and was last updated 17 years, 11 months ranije by
BRANKKO.
-
AutorČlanci
-
18. decembar 2003. u 11:04 am #14782
Nightweaver
UčesnikSto jes jes, izinjavam se chavke, (kao i za man pasulj) ako je to ikoga uvredilo, stvarno nisam imao nikakv losu nameru. 😳
A gde ja da navatam neku NineInchNail VRANU, i to u Cyber industrial fazonu, mislim da sam malo mator, imas li ti ideju gde se one to sjacuju, znam da su u bulevaru, tamo negde oko KST-a u ovo doba godine, oni zalosno osakaceni stupovi prepuni vrana. 🙂
Ima li neko mesto gde se uopste moze ponaci neka ekipa, u domenu, neki CyberClub, a ako nema
STO GA BOSANCI IMAJU, A MI OVDE NI OD KOROVA ❓ ❗ ❓ ❗ ❓ ❗
Ne,ne..ne NineInchNail…Sisters Of Mercy..:))) Pa, imaš ih u KST-u na gotik večerima…mada za prave cure ne treba ići tamo već biti na neku private žurku. Aj, kada nekad idem u KST ili na neki private-night pozvaću te ako budeš hteo samnom!
A, što se ovog CyberClub-a tiče…zašto mi ne bismo organizovali neki cyber klub?!? Okupljanja i žurke kao što neki moji ortaci rade ali u domenu magne.
Trebalo je Toma da napravi neko drugo mesto na ovom forumu za ovaj tip priče..:)) Nešto tipa ” SVe i svašta” 😆
18. decembar 2003. u 11:55 am #14783ZeKo
UčesnikMa darkerke su o.k samo kada ih pronadjes, ali najteze su za pronalazenje cyber darkerke, ja neupoznah ni jednu, mada se iskreno nesto mnogo i nekrecem…
I da organizujemo ciber klub (ja dobivam zasluzno mesto CiberKurajber-a, jel moze???)
Tomo ce nam valjda za toliko uciniti 😀 😀18. decembar 2003. u 6:16 pm #14784Nightweaver
UčesnikZeko, ne znaš di da tražiš!:)))
18. decembar 2003. u 6:21 pm #14785ZivicAleksandar
UčesnikTomajo cujesh li raju, oce mesto za Club, napravi jedan cosak pa da se on line izdogovaramo, sta, kad i kako.
Poziv za zurku shatam valjda ozbiljno stoji, a mogo bi da cimnes i ovog Kurajbera, koji slabo izlazi.
18. decembar 2003. u 6:45 pm #14786Nightweaver
UčesnikNaravno da ozbiljno stoji. Ali nisam ja odgovoran ako se posle žurke probudite izujedani ili u nepoznatom kraju grada..a to se dešava..samo da znaš… 😈
18. decembar 2003. u 7:07 pm #14787nVideo
UčesnikA sto se tice rada elektronike otkida pa rastura, a i zavisnost je mnogo teska, verovatno skidanje sa elektronike je teze od skidanja sa heroina
Ej zeko? ti si moj kolega 😀
Ti mi trebas! Trebaju mi neke sheme pa ako hoces ostavi mail da ne smaramo ovde sa tim?A sto se tice private zurke…… jel mogu i ja 🙁 ❓
18. decembar 2003. u 7:33 pm #14788ZivicAleksandar
UčesnikIzujedani???, i kom to nepoznatm delu grada????
Ide li neki gradsi iz UNDERWORLD-a, a ako je (666), trebace mi markica za TwighlightZone(valjda se tako pise) pa ako prolazis tuda vidi barem koliko kosta, mislim u oniom falsifikovanim Evrima,
nVideo probaj da fotokopiras jednu 20-ticu, pre toga pogledaj na forumu Evro topic.
18. decembar 2003. u 9:10 pm #14789Nightweaver
UčesnikPrvi gotik najt i pozivam te..pa ćemo videti gde ćeš završiti..:))
18. decembar 2003. u 10:49 pm #14790Anonimni
GostNemojte da vam dojdem tamo sa Sepulturom i Cannibal Corpse-om pa da vas sve izgazim 😉
Ne,ne..ne NineInchNail…Sisters Of Mercy..)) Pa, ima¹ ih u KST-u na gotik veèerima…mada za prave cure ne treba iæi tamo veæ biti na neku private ¾urku. Aj, kada nekad idem u KST ili na neki private-night pozvaæu te ako bude¹ hteo samnom!
E, te darkerke do prekjuce nisu znale sta je gitara sa distorzijom, a sada se uklapajuci u globalne gotik-black tokove farbaju u crno i mazu belim puderom i kao nesto mrce iz mraka a za Beneath the Remains pitaju “Sta je ovo?!?!?!?!” Cast izuzecima, imam drugaricu koja je tako reci darkerka ali je odrasla na Death-u i Sepulturi tako da i vise nego zna sta je sta, ali fejkera ima i vise nego mnogo. Sve bih ja njih na grupnu terapiju. Dok ne nauce prve albume Sepulture i Slayera na pamet ne bih ih pustao napolje. Ajde pitaj ih redom ko je Max Cavalera i videces koliko njih ce da ti kaze ko je. Da ne pomiljem Araju ili Suldinera. I onda one neke darkerke
18. decembar 2003. u 11:12 pm #14791Nightweaver
UčesnikNe greši dušu. Ja ne govorim o klinkama..moje poznanice su malko starije….i malko iskusnije..:)))
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.