Evo ja sam se zadnji dan setio da napishem koji red…
Zapravo konstantna poseta ovom sajtu je u potpunosti izmenilo moje mishljenje o Linuxu, tako da sam pocheo da ga koristim kako primarni OS.
Hteo bih da kazhem da je podrshka sa ovog sajta bila odlichna, mada je mogla i bolja da bude. Toma mi je pomagao kad god je mogao. Josh kad bi nas vishe bilo na IRC-u (podatke imate u mom potpisu) pa da mozhemo da diskutujemo ko ljudi…
Linux se za sve ove godine mnogo razvio, neka tako bude i sa ovim sajtom.
Samo ovako nastavite!!!
Shto se tiche CD marketa, bilo je nekih ispada par puta, pa su neki morali da ponove narudzhbine, ali u svim ostalim sluchajevima nemam nikakvih primedbi. Svaka nova distribucija se mozhe natji u CD Marketu, shto je sigurno za pohvalu… Majice i kape nisu losha ideja… Bash bih voleo majicu sa Tuxom 🙂
Zheleo bih da najavim i otvaranje mog novog website-a, zapravo Linux fan site-a, http://www.tuxomania.org, pa ne bi bilo loshe da svoje ideje shaljete na moj email [email protected]. Ne zhelim da se ovo shvati kao reklama, vetj kao pokushaja shirenja opensource zajednice. Sajt je u potpunosti NEPROFITABILAN (samo nije poznato do kad).
Ne zamerite mi na stilu pisanja (sh, ch, zh, tj) to je posledica konstantnog chatovanja, pa mi je preshlo u naviku. Nadam se da me razumete.