Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Наградне игре › Nagradna igra od 31.05 do 15.06.2004 !!!
- This topic has 63 одговора, 45 гласова, and was last updated 20 years, 5 months раније by tomaja.
-
АуторЧланци
-
30. мај 2004. у 10:42 am #19206sKELEtonУчесник
Kao prvo sajt je odličan! Kao stvoren za nas početnike. Svaka čast svim ljudima koji pomažu i odgovaraju na sva pitanja, nebitno koliko ona bila glipa. Za vreme koje sam proveo na ovom forumu (par meseci), dobijao sam gomilu pomoći kako uratiti ovo ili ono. Hvala vam svima! Zbog te pomoći više nisam početnik i sad i ja pomažem drugima kako bi se lakše snašli u našem voljenom okruženju OS-a. tako treba nastaviti, pomagati početnicima da bi oni kasnije isto tako nekom pomagali.
E, a sad malo primedba i pohvala za sajt…
1) Mogli bi da obnovite malo rubriku download, da ubacite neke nove linkove, programe, drajvere… možda u odeljku za drajvere uvedete linkove za svaku komponentu radi lakšeg snalaženja. Kod hardvera prvenstveno mislim na Winmodeme i grafičke karte, skenere, štampače, i naravno džojstike (pa ne zaboravite da linux prerasta u pravi multimedijalni OS pa sa tamim tim i igrice se već portuju za njega…
2) Kada vam stigne nova distribucija možda bi mogli da pošaljete mailom svim korisnicima foruma nešto ukratko o njoj, i da je mogu naručiti iz cd-market
3) Mogli bi da pišete malo više o Linux magazinu, kad će možda izaći, koliko još ostaje da se sve oformira (neke osnovne informacije)
4) Pohvaljujem CD-market zato što su distribucije najjeftinije u gradu, ako ne i na celoj teritoriji SCG. Pravi Open Source projekat 8)
5 Najjači ste…
toliko od mene za ovo javljanje… 😀 😀
30. мај 2004. у 2:47 pm #19207nikoolaУчесникPozdrav, najvecoj Lunux zajednici u Srbiji!!
Uz Vas sam!
Uskoro (za mesecek dana) novi opensource portal:
posvecen poznatom opensource orogramu. ❓
30. мај 2004. у 4:13 pm #19208grujakgУчесникImam samo jedno pitanje:
Sta je sa linux magazinom?
Pozdrav30. мај 2004. у 5:22 pm #19209NobУчесникovo mi je prvo dan ovde, i odmah se moze osetiti pozitivna energija i dobra atmosfera……ovo mesto odishe dobrotom i gostoprimstvom! 😉
LIVE LINUX COMMUNITY!
30. мај 2004. у 8:03 pm #19210jovirУчесникpozitivna energija i dobra atmosfera……ovo mesto odishe dobrotom i gostoprimstvom!
Da, to je ono što ovaj forum izdvaja od svih drugih. Nema “akademskih” rasprava oko sitnica – ono da vidimo ko je pametniji, nema podsmevanja pitanjima početnika, nema ironije i sarkazma, a što postoji na pojedinim forumima (neću ih imenovati)… 😕
Verovatno najveće zasluge za to imaju moderatori, ali i ljudi koji za su svoje prve linux korake imali iskrenu podršku sa ovog foruma i sada došli u stadijum da i oni mogu na isti način pomagati novim početnicima. Ja uvek rado dolazim na ovaj forum i samo po sebi mi se podrazumeva da, zavisno od vremena kojim raspolažam, pretresem poruke i pomognem koliko je u mojoj moći.
Imam osećaj da, iako od svih jedino poznajem Tomu iz situacija kada sam preuzimao diskove, između korisnika postoji neko “blanko” prijateljstvo i jak osećaj zajedništva koji ide i iznad linuxa i informatike.
Pozdrav! 😉30. мај 2004. у 8:13 pm #19211cheУчесникDosta pohvale na racun sajta od malog mene 🙂 E sad zelja moja je da se tutorial-i na srpskom sa starog sajta premjeste na ovaj i da se prvo upucuju na taj link novi korisnici tj ako nema tamo ono sto trebaju podesiti onda da pitaju na forumu mozda ovo zvuci malo surovo ali mislim da bi efikasnije bilo.Na podforumu literatura otvore topic-s za linux,bsd,unix,… i da korisnici salju mail-om linkove moderatoru koje ce on stavljati u te topic-e radi lakseg snalazenja u moru istih.Toliko od mene. 😆
30. мај 2004. у 9:06 pm #19212АнонимниГостSmanji broj moderatora i neka taj posao rade ljudi koji to hoce i znaju da rade kako treba 😉
30. мај 2004. у 9:52 pm #19213bp21000УчесникAjde da i ja uputim jednu primedbu u vezi problema sa formatom linka u mail obavestenjima u zbivanjima na forumu. Ujedno da kazem da bih ovaj forum znatno vise pratio, jer je zaista pozitivno drugaciji od drugih sa slicnom tematikom, nego imam mnogo kilavu vezu na analognoj centrali i jos uz obavezno prisustvo dvojnika. E zato ja uvek odaberem “Topic Reply Notification” posredstvom maila za sve teme koje pratim. I onda dobijem (na primer) ovakav link:
http://linuxo.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=11616#11616
I taj link nece normalno da mi se otvori u Operi, nego kaze da nemam autorizaciju za pristup stranici. Tek kad rucno dopisem “www” ispred linuxo.com, onda bude sve OK i stranica se normalno otvori. Znaci, imam utisak da bi trebalo www. automatski ubaciti u format linka ka nekoj od tema na forumu, o kojoj se obavestenje salje korisnicima putem maila.
I imam jos jedno pitanje: da li su svi ljudi koji prate ove web forume istovremeno i clanovi mdk mailing liste? Ako je odgovor potvrdan, nije mi jasno zasto je komunikacija na mailing list daleko slabija i sto bi se reklo – manji je promet nego ovde na web forumima?
Jedini nacin da ovo normalno pratim ja da budem “offline” dok citam temu i pisem odgovor. Srecom, to mi Opera sasvim lepo omogucava. Ostaje mi samo da se nadam da ce uskoro strucnjaci iz “tele-konja” da me opskrbe boljom internet vezom, ako Bog da.
No, u svakom slucaju, na ovaj ili onaj nacin, ja sam ovde prisutan jer volim ovo mesto, a to je moje priznanje koje je sigurno najveca satisfakcija Tomi i Aleksandru Jankovicu i svim ostalim ljudima koji su deo Linuxo tima. Iskreno sam nadam da ce mi u bliskoj buducnosti poboljsanje tehnickih mogucnosti za pristup internetu dozvoliti da znatno aktivnije pomognem u onome sto me posebno zanima, a to je razvoj linuxo live srpskog distroa. Moze se smatrati da se ovom porukom dobrovoljno prijavljujem za jednoga od beta-testera, sa nadom da ce i linuxo live vrlo brzo postati isto onako ultra stabilan kao i njegov prototip MDK 10.0.30. мај 2004. у 10:02 pm #19214popeyeГлавни мајсторOd sada bi link trebalo da radi (potvrda bi bila pozeljna).
30. мај 2004. у 10:28 pm #19215IkedaУчесникPozdrav iz Niša!
Dugo me nije bilo, ali sam pratio šta se zbiva. Još uvek nemam dovoljno vremena da i ja dam neki značajniji doprinos, no svakako sam uz vas.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.