Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Наградне игре › Nagradna igra od 31.05 do 15.06.2004 !!!
- This topic has 63 одговора, 45 гласова, and was last updated 20 years, 6 months раније by tomaja.
-
АуторЧланци
-
11. јун 2004. у 3:07 pm #19246LoadingУчесник
Posle ovog danas zahtevam da dobijem makar letovanje u Dubaiju…
al bih ga zamenio i za 128 MB SDRAM-a jer mi je gazdarica upravo spalila ram i graficku dok je brisala prasinu mokrom krpom. Eh, Tomo da sam bio kuci umesto sto sam se rastrcao zbog onog mirrora mogao sam spreciti katastrofu…13. јун 2004. у 10:33 pm #19247GruktarУчесникVas CD market je imao veoma vaznu ulogu u mom upoznavanju sa Linuxom, zapustavanju windowsa i sirenju Linuxa u mojoj okolini. Jako je dobro sto postoji toliki broj distribucija na jednom mestu, samo moze biti zbunjujuce za pocetnike. Trebalo bi da napravite stranicu na kojoj bi bile uporedjene distribucije da bi se pocetnicima olaksao izbor i time postiglo brze sirenje Linuxa.
14. јун 2004. у 8:43 am #19248TironAndricУчесникMa dosta je bilo price. Daj te nagrade 😛
14. јун 2004. у 2:57 pm #19249popacУчесникSlazem se 😳 mada znam da nagrada nece kod mene, nisam ja te srece 😥 😥
14. јун 2004. у 3:04 pm #19250LoadingУчесникVas CD market je imao veoma vaznu ulogu u mom upoznavanju sa Linuxom, zapustavanju windowsa i sirenju Linuxa u mojoj okolini. Jako je dobro sto postoji toliki broj distribucija na jednom mestu, samo moze biti zbunjujuce za pocetnike. Trebalo bi da napravite stranicu na kojoj bi bile uporedjene distribucije da bi se pocetnicima olaksao izbor i time postiglo brze sirenje Linuxa.
jesam ja vama lepo rekao da se to radi, bar da ja to radim, trenutno uporedjujem SuSe i Mandrake. E sad, kako cu otprilike biti bez racunara celo leto, osim ako ne ubodem dzekpot na nagradnoj igri(zasto imam osecaj da je to neka distribucija na 8+ diskova ❓ ) otprilike ce ceo proces biti stopiran dok mi se mashina ne osposobi.
mene zanima gde je spisak dobitnika iz prosle nagradne igre?
salu na stranu, u zivotu nikad nista nisam dobio “na srecu” a imam osecaj da mi se ni sad nece posreciti…14. јун 2004. у 3:22 pm #19251popacУчесникsalu na stranu, u zivotu nikad nista nisam dobio “na srecu” a imam osecaj da mi se ni sad nece posreciti…
Takodje 😥 😥
14. јун 2004. у 5:50 pm #19252LoadingУчесникsta nije u redu sa ovim?
Super nagrade !!! Hardver, Linux CD/DVD, knjige…
—-> !!! NOVA NAGRADNA IGRA !!! <—
[ Mogu videti: Svi posetioci – Ističe za 93 Časova ]
To bi znacilo da igra istice za 4 dana a ne sutra (ili veceras) u ponoc…
I ko je uopste u strucnoj komisiji? da ne bude tu nesto ispod tezge…
a ako bude imajte i mene u vidu… 8)Nema potrebe da govorim da We are the Best and Largest Linux sajt na Balkanu a i uze… 😆
Ko drugi u SCG ima svoj sopstveni miror u svojoj sopstvenoj zemlji u svom gradu na svom fakultetu ❓ ❗ ❗ Gde ste sad pilici?! Sto bi N.N. autor rekao mi smo Born To Frag… a svoje mane dobro krijemo…
Na prevodu sajta na srpski stvarno mora da se poradi kao i na opisu distribucija… ja se bavim Suse-om koliko je to moguce ali sam pred 3 ispitna roka, i trenutno sam bez racunara… tako da sve u svemu — zacin C 😯14. јун 2004. у 8:13 pm #19253ZivicAleksandarУчесникDali bi se zadovoljio nekakavom PCI utesnom nagradom, da ne cmizdris vise i rovaris po propozicijama nagradne igre, a za memoruju znam jedno jeftino mesto svega 20e 128MB 😆
Samo okrenes bilo kog sa PC berze i o’lala ne gine ti 20e, pozuri pre nego su sve megabajte upakovali u sarene mobilne telefone, sto lepo pevaju one polifone melodije i to bas iz buffera alociranog u prvih 64kb. Sta ima veze kroz koju godinu cemo polovne mobilne kupovati i kaciti sa 172 zicice u gladne memorijske slotove.14. јун 2004. у 8:18 pm #19254MilosKostic987УчесникHvala svima onima koji su mi pomagalai i koji su odgavarali na besmislena pitanja koja su cesto bila banalna.
Jos jednom Hvala
15. јун 2004. у 12:11 am #19255RiSKУчесникE, a na koju foru se izvlache nagrade? Je l’ se konachno zna uopshte shta se daje? I kako misle da poshalju kad bilo ko mozhe da se javi i da kazhe da sam ja 8)
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.