Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Наградне игре › Nagradna igra od 31.05 do 15.06.2004 !!!
- This topic has 63 одговора, 45 гласова, and was last updated 20 years, 7 months раније by tomaja.
-
АуторЧланци
-
31. мај 2004. у 2:12 am #19216bp21000Учесник
Od sada bi link trebalo da radi (potvrda bi bila pozeljna).
Potvrdjujem da je sada sa linkom u obavestavajucem mailu sve OK.
31. мај 2004. у 5:56 am #19217braleУчесникhmmm hmmm sta jos treba reci?
Ja sam progledao,
Sada hodam uspravno
Ponosan sam …..eh da prijavljujem se za neku od nagrada 😆 😀 🙄
31. мај 2004. у 6:28 am #19218VucinacУчесникSajt je odlican. Odnedavno koristim linux i jos mnogo ucim, tako da mi Vas sajt puno pomaze.
Samo nastavite31. мај 2004. у 6:37 am #19219sasabossУчесникMA dobri ste!
A gde je tu satelitski internet pod Linuxom (dekodiranje sat kanala) i sl?
Trebalo bi posvetiti malo prostora i tome.
Poz
Sale31. мај 2004. у 8:24 am #19220bobanstosicУчесникPozdrav i od mene.
Eto ja vec godinama koristim linux amaterski.
Mislim jos nisam nista naucio, ali mi se svidja izgled, kao i cinjenica da se nemora cesto reinstalirati.
Najbolji ste forum i nebih vas menjao nizasta na svetu.
Podrzavam ideju da vde fali zenska ruka.
I u tom duhu bih dao slican predlog.
Naime, mogli bih organizovati neki skup.
Moje misljenje je da je linux fest jednom godisnje malo.
Sta da radim svi oko mene koriste win.
Jednostavno nema nikoga s kime bih mogao da se ispricam ko’ covek.
Stoga je moji predlog da se organizuje skup u gradu, pa da idemo negde na pivo.
Gde bi mogli da na miru pijuckamo i cavrljamo o linux-u, jednom recju da se druzimo.
Ko zna kad se malo natopimo alkoholom, onako u drustvu, mozda nekome i padne napamet i neka dobra ideja kako siriti linux u narodne mase.
Eto, toliko od mene, mogao bih vas jos dugo hvaliti, ali nema potrebe. I sami znate da ste najbolji.31. мај 2004. у 8:54 am #19221VlajaУчесникSta reci, kad god sam na netu posetim Linuxo!!
31. мај 2004. у 9:09 am #19222LjubomirУчесникImate mnoge prednosti, ali i brojne mane. Hajde da nabrojimo:
Pozitivno:
-ogroman izbor distribucija po niskoj ceni
-odlican i posecen forum
Mane:
-prosecan sajt, mnogo ortografskih gresaka
-muvanja oko cene CDova prilikom slanja postom
-download je “out of date”
-veoma skromni opisi distroa u marketu (gde su screen shotovi, a?)Aha, ne znam koju kodnu stranu koristite prilikom slanja mailova, ali moj KMail reguarno ne moze da prikaze nasa slova i dobijam skoro necitljiv tekst.
Dakle sve sto je u manama moglo bi se poboljsati. Sve to u glavnom zahteva vise regularnog rada, mozda je vreme da zaposlite nove radnike? Osim naravno onih cena posiljaka za koje stvarno nemam reci.
31. мај 2004. у 11:02 am #19223RiSKУчесникPrvo, ovde sam se prikljuchio da bih mogao da bih pokupio odgovore na milion pitanja koja nisam imao kome da postavim, i hvala svima na podrshci…
Evo shta bih ja zamerio/predlozhio:
1. Sajt bi mogao da bude ceo na srpskom. Kod mene je pola stvari na engleskom a drugo pola na srpskom, shto me prilicho nervira.2. Sho se tiche CD marketa, mogli bi opisi distribucija da budu prevedeni sa oficijelnih sajtova (ili odradjeni od nule). Vrlo je teshko naci tako neshto na srpskom. Mogla bi recimo da se ubaci neko poredjenje pojedinih distibucija kako bi se lakshe snashli prilikom izbora…
3. Lepo bi bilo da pravite rpm pakete koje bi korisnici skidali umesto source-a za popularnije programe. Toga ima kod vas za Mandrake i cool bi bilo da ih ima vishe….
4. Neshto shto mislim da bi obavezno trebalo da uradite: Napravite jedan toolbar za Mozillu/neki drugi browser kojim bi se lakse pristupalo forumima, vestima i sl. Svi ozbiljni projekti imaju neshto slichno… Mozhe da bude i stand-alone program a ne plug-in…
Ako mi padne josh neshto na pamet javicu…
Poz.31. мај 2004. у 11:08 am #19224LoadingУчесникLepo bi bilo da pravite rpm pakete koje bi korisnici skidali umesto source-a za popularnije programe. Toga ima kod vas za Mandrake i cool bi bilo da ih ima vishe….
bice, bice…
31. мај 2004. у 11:09 am #19225eBojanУчесник“Znacajni problemi sa kojima se suocavamo ne mogu se razresiti na istom nivou razmisljanja na kojem smo bili kada smo ih napravili” (Albert Anstajn)
Mislim da tome forum sluzi.Predlog:
Microsoft je previse aktivan kod nas – kampanje, promocije… Mislim, to je OK, imaju pare i rade, ali imaju i veoma veliki lobi.
Mozda bi upravo tom taktikom trebalo poci i siriti LINUX i OPENSOURCE COMMUNITY. Da se npr. uvede linux u jednu opstinu, za pocetak, itd. -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.