Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › K3b ili Brasero?
- This topic has 61 одговор, 25 гласова, and was last updated 15 years, 5 months раније by Oko_sa_Bagdale.
-
АуторЧланци
-
8. јун 2009. у 12:17 pm #79155SiouxУчесник
Kod brisanja je potrebno rucno smanjiti brzinu, nekad ume da zeza.
8. јун 2009. у 12:46 pm #79156micic1ГостRe marelli: Uopšte nisam gadljiv – instalirao sam Nero Linux, probaću ga prvom prilikom…
Re Sioux:Nikad nisam smanjivao brzinu prilikom brisanja ( K3b ), samo prilikom upisivanja. Probaću i ovo smanjivanje da vidim da li je problem bio u većoj brzini…8. јун 2009. у 5:43 pm #79157RiSKУчесникHeh… Ja sam izgleda baxuz. Nikada Braserom nisam uspeo da narežem disk. Svi su pukli :
K3B radi besprekorno godinama 😉
8. јун 2009. у 9:53 pm #79158marelliУчесникDa ti pravo kazem, neznam da li e i dalje radi na njemu, nego sam ga naveo kao poslednju alternativu!
9. јун 2009. у 9:45 am #79159micic1ГостOvaj Nero Linux nije los. narezao sam MilaX0.4 Live CD radi probe i evo javljam sa doticne Mile dobrotom krsa IBM T42. hvala na sugestijama.. I Mila nije losa, net proradio odmah sto kod ranijih verzija nije bio slucaj, bar kod mene
9. јун 2009. у 10:09 am #79160tomajaГлавни мајсторProblem u k3b-u, braseru i drugim linux native aplikacijama je u tome da različite distribucije imaju različite verzije istih (od stabilnih do čak alpha verzija), odnosno imaju određenu default aplikaciju koja uglavnom radi ok, dok ostale iste namene ne. Naravno, taj problem ne postoji kod Nero-a za Linux
linux4life
9. јун 2009. у 11:39 am #79161ak-87УчесникDa ti pravo kazem, neznam da li e i dalje radi na njemu, nego sam ga naveo kao poslednju alternativu!
Maticnu stranicu nece da mi otvori http://graveman.tuxfamily.org/index.php, a na Wiki pise da je zadnja stabilna verzija iz 2005-e. 🙂
[code]
Stable release 0.3.12-5 / 2005-06-06; 1460 days ago
[/code]11. јун 2009. у 10:30 pm #79162Жарко МихајловићУчесникA mozes uvek da koristis i Nero Linux, ako se ne gadis vlasnickog koga ….
А не, не. За Nero GmbH ради познати швалер Димко, а њега се већ гадимо >:D
12. јун 2009. у 7:08 am #79163Miso VranesУчесникNajveca prednost Nero Linux-a je sto Ahead radi zajedno sa proizvodjacima snimaca i cipova kako bi obezbijedio da Nero uspjesno saradjuje sa uredjajima u okviru specifikacije uredjaja. Slicno je i sa proizvodjacima medija. Ove “Burning Strategies” nisu podrzane u slobodnim programima tako da je Nero uvijek za korak ispred njih. Moj dobar prijatelj radi u Dellu u Americi u Research odeljenju i kazao mi je da ce mozda neka vrsta “Nero Express”-a biti izdana i za Linux kroz OEM program za proizvodjace hardvera i snimaca i dijelice se kao dio bundle-a, ali kad ni on ne zna!
12. јун 2009. у 8:12 am #79164tomajaГлавни мајсторNajveca prednost Nero Linux-a je sto Ahead radi zajedno sa proizvodjacima snimaca i cipova kako bi obezbijedio da Nero uspjesno saradjuje sa uredjajima u okviru specifikacije uredjaja. Slicno je i sa proizvodjacima medija. Ove “Burning Strategies” nisu podrzane u slobodnim programima tako da je Nero uvijek za korak ispred njih. Moj dobar prijatelj radi u Dellu u Americi u Research odeljenju i kazao mi je da ce mozda neka vrsta “Nero Express”-a biti izdana i za Linux kroz OEM program za proizvodjace hardvera i snimaca i dijelice se kao dio bundle-a, ali kad ni on ne zna!
To zaista ne bi bilo loše, samim tim bi se većina problema sa problematičnim rezačima / drajverima rešila (pod uslovom da ne rade dobro sa Open Source aplikacijama)
linux4life
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.