Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › j***m ti xine
- This topic has 81 одговор, 14 гласова, and was last updated 20 years, 12 months раније by
dens.
-
АуторЧланци
-
11. септембар 2005. у 4:32 pm #34385
MladenIsakovic
УчесникKaffeine – frontend ili GUI za xine
Čekaj, šta ti podrazumevaš pod rečju player ❓ ❓
To je program koji koristi određene kodeke i biblioteke da bi pomoću njih vršio reprodukciju multimedijalnih datoteka 😕 Bar ja to tako gledam. To što Kaffeine koristi xine engine nije od presudne važnosti za celu našu priču.
Pogledaj na http://kaffeine.sourceforge.net/ šta autori ovog programa kažu da je Kaffeine. Ako te mrzi, evo citiram:Kaffeine is a full featured Multimedia-Player for KDE. By default it uses xine as backend.
Dakle, oni ga ne nazivaju xine frontendom kao ti, već potpuno uobličen multimedijalni plejer za KDE
E sad, ako ti kažeš da oni koji su ga napisali ustvari ne znaju šta su to napisali, onda nema šta mnogo da dodam 🙄
11. септембар 2005. у 4:34 pm #34386mtm76
Учесникkad vidim kako si napao onog covjeka (a moze biti da je u pitanju i zensko) sto je rekao/la “cao”… mogu ti samo reci: idi lijeci se!
ROTFL ROTFL ROTFL
uh, jer ti to mene uhodiš… ROTFL
pa još i histerišeš… ROTFL
he, he… šta ti je povrijeđena sujeta… ROTFL
ROTFL ROTFL ROTFL11. септембар 2005. у 4:39 pm #34387mtm76
Учесник[quote] Kaffeine is a full featured Multimedia-Player for KDE. By default it uses xine as backend.
Dakle, oni ga ne nazivaju xine frontendom kao ti, već potpuno uobličen multimedijalni plejer za KDE
E sad, ako ti kažeš da oni koji su ga napisali ustvari ne znaju šta su to napisali, onda nema šta mnogo da dodam :roll:[/quote]
Pazi niko to ne spori, ali taj citat koji si nave govori samo jedno:
Kaffeine kao player koristi 99.9% koda od xine player-a. A oni 0,1% otpada na malo napredniji GUI, što Kaffeine u stvari i jeste.11. септембар 2005. у 5:45 pm #34388MladenIsakovic
Учесникmalo napredniji GUI, što Kaffeine u stvari i jeste.
Pa mi smo o tom GUI-ju i govorili, o bogatstvu opcija Kaffeina i gmplayer-a, ja sam tvrdio da je Kaffeine najbolji što se opcija i customizacije tiče. Ja ni jednom nisam ulazio u to da je Xine engine bolji od mplayer-a, u to ne ulazim, a i ne znam da li je. Mislim druže, da si ti taj koji je malo proširio temu na nešto što mi nismo pominjali.
Evo sad skidam taj Kplayer (greškom sam bio skinuo Kmplayer, i mislio da te ispljujem, jer veće sranje od playera davno nisam video, medjutim posle sam video da si ti napisao Kplayer, bez m, pa sad skidam da vidim kakav je) pa ću onda moći da prosudim da li je on možda bolji.
pozdrav 🙂11. септембар 2005. у 6:25 pm #34389mtm76
Учесникmy bad, my bad… mani se nekako učinilo da poredite player-e, it ne samo na linux-u. 😉
no hard feelings, bar sa moje strane…11. септембар 2005. у 7:23 pm #34390-maximus-
Учесник[quote]
kad vidim kako si napao onog covjeka (a moze biti da je u pitanju i zensko) sto je rekao/la “cao”… mogu ti samo reci: idi lijeci se!ROTFL ROTFL ROTFL
uh, jer ti to mene uhodiš… ROTFL
pa još i histerišeš… ROTFL
he, he… šta ti je povrijeđena sujeta… ROTFL
ROTFL ROTFL ROTFL[/quote]hahahaha… tebe uhodim… hahahahaha…
nije ovaj forum toliko velik da kad se covjek uloguje da ima 500 novih postova za procitati… skoro sve citam na ovom forumu tako da sam procitao i onaj tvoj post… mada su onakvi postovi sami po sebi upecatljivi i dosta govore o samom autoru posta.histerisem? :lol:.. ovo je jos smijesnije.. u kojoj si ti to mojoj rijeci pronaso tu histeriju, majke ti???
da histerisem zbog ljudi kao sto si ti? 😆 😆my bad, my bad… mani se nekako učinilo da poredite player-e, it ne samo na linux-u. 😉
no hard feelings, bar sa moje strane…ovo sve govori… da si malo pazljivije citao postove ne bi lupao ovakve gluposti.
sledeci put ostavi glumu a ukljuci mozak 😉11. септембар 2005. у 7:25 pm #34391popac
УчесникU za malo 😆
I do koga smo zaključka došli? MPlayeru je potrebniji mnogo bolji GUI od ovog čuda koje sada ima. MPlayer ima bolji motor a lošiju karoseriju.11. септембар 2005. у 7:40 pm #34392mtm76
Учесник11. септембар 2005. у 7:54 pm #34393popac
УчесникProblem mi je ono K, nešto ne volim KDE aplikacije, ali svakako ću probati.
Nego za Xine-UI, zašto to čudo kod mene ne radi još uvek?
11. септембар 2005. у 7:58 pm #34394popac
УчесникDa li postoji neki Xine GUI koj se radije fata za ff čitač titlova i samim tim njihov lep prikaz?
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.