@Jovir
Sto se loga tice da se stavljaju ljupki pingvincici koji sede na guzi, to je malo glupo svi bre to rade!!!Logo je morao biti malo agresivniji i upadljiv da bi nas neko primetio!!!
Napisao sam da nisam hteo da vredjam! To je samo moj utisak, i ako je 80% za, nemam nista protiv. 🙂
O temi. Dosad sam odradio 10-ak instalacija Mandrake-a, i ja bih mogao da pisem o problemima koji se mogu javiti prilikom instalacije, naknadnim instalacijama drajvera i sl. Tema za pocetnike i one koji se razmisljaju da predju na linux.
Pozdrav!
Ja sam zavrsio prvi tekst o Slacku.Trenutno je kod prijatelja gde dozivljava proveru.:) U petak je 5.12. Samo da podsetim da je to rok za prve tekstove.
Zar se nije rok malo pomerio. Ja nisam mogao da stignem (posao me unisti), dacu sve od sebe da bude sto pre. Prikljucio bih se Zecu za Knoppix-a (ionako je Debian), koristio sam ga i znam ga. Ne znam za Fedoru, RH je ostavio ispljuvak, tj. sada su face pa nece da se cimaju. Mislim da su RH (Fedora) i SuSE suvise nonfree za nas. No to je moje misljenje.
Nisam uspeo da ga nadjem, kada god sam ga zvao, a i uvek sam preko dana na fax-u, mada se nadam da cu ga pozvati sutra, pa ce biti nesto konkretnije nadam se…
Poz 🙂
Jes’ da sam napisao text o igrama, i da to mozda nije dovoljno ozbiljno za vas ukus 🙂 , ali dajte neku repliku, odn. kritiku, odn. reakciju majku mu! p0z