Nadlezni su oni koji hoce da rade… jos oko nadleznosti nismo raspljavlali…A i dalje cekamo da nam se jave entuzijasti koji su tako bili napaljeni da uskoce da rade casopis…
Pozdrav svima
NIje mogao da funkcionise jer imate forum, korisnike… Sajt za casopis moze da se odradi i u HTML-u tako da nam neke akrobacije za to nisu potrebne. Ko je nadlezan? Trenutno radimo Civan, Nightweawer, Zeko, ja i jos jedan momak se javio (IZVINI, zaboravi sam kako se zoves). Nadleznih nema, svi radimo da uradimo nesto. Od price nema nicega, a do sada se ovde najvise pricalo. Vreme je da se radi. Ajd nek neko od pomenutih okaci logo, da ga vide ljudi
Logo je odlican. Ja sam razgovarao sa JelicemKV, ali imao sam neke obaveze, itd., uglavnom sada bih se javno prijavio/pridruzio projektu, ako jos primate 😉 . Jedan predlog, neka ne bude Linux Pregled, zvuci komunjarski malo 🙂 , kao Privredni pregled, moze engl., Review, isto znaci a i podseca na nasu izvedenicu od te reci , Revija.
Logo je odlican. Ja sam razgovarao sa JelicemKV, ali imao sam neke obaveze, itd., uglavnom sada bih se javno prijavio/pridruzio projektu, ako jos primate 😉 . Jedan predlog, neka ne bude Linux Pregled, zvuci komunjarski malo 🙂 , kao Privredni pregled, moze engl., Review, isto znaci a i podseca na nasu izvedenicu od te reci , Revija.
Nego, naslov nije konacan (cak daleko od toga) nego je sluzio samo da se vidi kako bi to izgledalo