Mislim da bi bilo dobro da pokrenete sajt o kome smo pricali, kako bi preko njega vec krenula saradnja.
Diskusija ovde treba da ostane, treba je otvoriti i na elitesecurity forumu, kako bi privukla nove zainteresovane clanove i uputila ih na pravo mesto. Prebrojte se tek za desetak dana kada i sa es-a budete imali zainteresovane ljude. Odavde znaci 4 + bar 5-6 sa es-a bi bilo dovoljno.
Zeka i Civan sledece nedelje dovrsavaju rad na kosturu sajta. Onda idem do Verata da se dogovorimo oko hostinga. Kad to bude sredjeno krecemo sa radom na casopisu. E, a kad budemo imali sta da pokazeo svetu, onda krecemo u lov na sponzore! 😈
Zeka i Civan sledece nedelje dovrsavaju rad na kosturu sajta. Onda idem do Verata da se dogovorimo oko hostinga. Kad to bude sredjeno krecemo sa radom na casopisu. E, a kad budemo imali sta da pokazeo svetu, onda krecemo u lov na sponzore! 😈
Ja samo znam da mandrake.co.yu nije mogao da funkcionise na Veratu iako sam vise puta trazio da se problemi otklone i cak rekao u cemu je problem.
Ali, OK, daj boze da imate vise srece.
Znate onu, koliko para toliko i muzike?
e pa na zalost, potpuno je tacna 😥