Početak › Forumi › Linuks distribucije › Debian › Debian GNU/Linux 4.0
- This topic has 116 odgovora, 25 glasova, and was last updated 19 years ranije by
maddox.
-
AutorČlanci
-
31. mart 2007. u 7:39 pm #50069
Marel
UčesnikUh, napravio sam dve greške. Prvo, fajl koji treba editovati je “/etc/timidity/timidity.cfg”. Drugo, zaboravio sam da prikačim “goemon.cfg”, pa to činim sad.
31. mart 2007. u 10:02 pm #50070MilosC
UčesnikSad radi! Hvala puno! Inače, postoji ista greška u oba fajla zbog koje nije hteo da radi (trebalo mi je dva minuta da je nađem :D): ispred prve “tarabe” se nalazi jedan razmak.
Umm… sta je problem sa dozvolama za pristup win particijama? Mislim, ne koristim Debian, ali ne vidim sto bi se to razlikovalo od bilo koje druge distribucije, osim ako ne koristi neki svoj Debian-only nacin montiranja…
Ne znam, ne koristim win. 🙂
31. mart 2007. u 11:02 pm #50071Moneo
UčesnikTaj gtk-qt engines brljavi jer gtk aplikacije ne izgledaju kako bi trebalo sa qt style-om npr
Problem nije do Debiana jer se isto desava u bilo kom distrou
Jedno od resenja je da se koristi Raleigh ili Clearlook style kada sve funkcionise bez problema
Inace moj savet je da svakako probas Audoacious-imas i paket plug-inova za njega u kome sa nalazi podrska za skoro sve muzicke formate ukljucujuci i midi O031. mart 2007. u 11:48 pm #50072Marel
UčesnikSad radi! Hvala puno! Inače, postoji ista greška u oba fajla zbog koje nije hteo da radi (trebalo mi je dva minuta da je nađem :D): ispred prve “tarabe” se nalazi jedan razmak.
Ja ne vidim nikakav razmak, a radi super. Samo sam instalirao xmms-midi i promenio u xmms-midi.cfg da ukazuje na goemon, a ne freepats.
Samo je u goemon.cfg ostatak prve linije posle tarabe prazan, ali to ne bi trabalo da ima veze.
1. april 2007. u 2:34 am #50073LYb
Učesnik@Seleuk
Mislis na gtk-qt-engines sa http://gtk-qt.ecs.soton.ac.uk/ ?
Ne znam, meni je svuda radilo… Doduse, ja sam probao na Slack-u nekada davno, koristim to na Gentoo-u od starta… Video sam ga na Mandraku nekada (pre-Mandriva period), a video sam ga i na nekom SuSe-u skoro… E da, video sam ga i na NetBSD-ju 🙂1. april 2007. u 1:03 pm #50074Marel
UčesnikXMMS se smrzava pri puštanju midi fajlova ukoliko koristi ALSA izlaz. Kod mene je bio podešen OSS, pa se zato to nije dešavalo.
1. april 2007. u 1:24 pm #50075Moneo
Učesnik@Seleuk
Mislis na gtk-qt-engines sa http://gtk-qt.ecs.soton.ac.uk/ ?
Ne znam, meni je svuda radilo… Doduse, ja sam probao na Slack-u nekada davno, koristim to na Gentoo-u od starta… Video sam ga na Mandraku nekada (pre-Mandriva period), a video sam ga i na nekom SuSe-u skoro… E da, video sam ga i na NetBSD-ju 🙂Ma radi on,nego gtk aplikacije ne izgledaju kako treba kada se koristi qt style-meniji znaju da brljave i nekako se preklapaju meniji(npr. Firfox i Gimp),a doskora je bilo problema i s OOffice-om
Kao sto rekoh-Raleigh i Clerlooks teme funkcionisu bez problema 😉1. april 2007. u 1:59 pm #50076Marel
UčesnikXMMS se smrzava pri puštanju midi fajlova ukoliko koristi ALSA izlaz. Kod mene je bio podešen OSS, pa se zato to nije dešavalo.
Ovo je sad Debian bug #417059.
1. april 2007. u 3:01 pm #50077kosmi
UčesnikI Audacious se “smrzava” kad nije lepo podešen midi. To ti je kao da hoćeš da puštaš midi bez timidity-ja, pa se plejer, naravno, zaglupi. Naglašavam da nikada ne koristim gtk-qt-engines, tako da on nije uzrok ovoga.
6. april 2007. u 8:20 am #50078GoranSTX
UčesnikAman ljudi ‘oce li skoro taj Debian?
Sta ga vise peglaju?
Moze li neko da mi objasni onu statistiku sa http://bugs.debian.org/release-critical/
da bi mogao da pratim sta se desava.
Koliko vidim ima 633 RC bug-ova… mislim, da ubiju 10 dnevno… eto njega u junu i to pod uslovom da ne nadju nove…
Ovo pocinje da smara. -
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.