Početak › Forumi › Linuks distribucije › Debian › Debian GNU/Linux 4.0
- This topic has 116 odgovora, 25 glasova, and was last updated 19 years, 1 month ranije by
maddox.
-
AutorČlanci
-
6. april 2007. u 8:54 am #50079
miodragz
UčesnikIzaci ce negde oko sledece nove godine kako izgleda jer za neke bagove im treba i vise od nedelju dana da isprave, prijavi se na mailing listu pa ces videti o cemu je rec
6. april 2007. u 9:58 am #50080Marel
UčesnikIma i neka novija verzija na http://people.debian.org/~sesse/bugscan/ pošto ova stara meša bagove koji su bitni samo za stable i samo za testing. Interesantno je da po njoj Sarge ima više bagova nego Etch, iako je već skoro 2 godine stable. Ali to je zato što se stalno otkrivaju novi bagovi, a verovatno su svi bili skoncentrisani na Etch.
U svakom slučaju, nisam baš oduševljen ažurnošću Debianovih developera, otkad sam video ovaj bag. Prošlo je 11 meseci od kad je pomenuti bag ispravljen u originalnom mysql-u do samog prijavljivanja kod Debian-a. A od tog prijavljivanja prošlo je 5 meseci, i još nije popravljen u verziji 4.1 koja je prisutna u Sarge-u.
6. april 2007. u 10:58 am #50081Marel
UčesnikKoliko vidim ima 633 RC bug-ova… mislim, da ubiju 10 dnevno… eto njega u junu i to pod uslovom da ne nadju nove…
Btno je samo ono “Number concerning the next release (excluding ignored and not-in-testing): 63”.
6. april 2007. u 11:57 am #50082Moneo
UčesnikBtno je samo ono “Number concerning the next release (excluding ignored and not-in-testing): 63”.
Nadajmo se-mislim smesno,oni ne mogu ispraviti bas sve bagove i da hoce,to je prosto nemoguce i svelo bi se na zacrani kurg kome kraja nema ::)
Ionako svako stable izdanje dobije uvek i nekoliko update-ova koji ispravljaju zaostale kao i nove bagove
Ono ste se meni ne svidja je ceh koji se placa za ovakvu “politiku”
Opet softver nece biti ne najsveziji vec jednostavno svez,jer cemo pored zivog i zdravog Gnome-a 2.18 koji ce se pojaviti verovatno ljustiti 2.14-uopste mi nije jasno sto su koji moj ubacili 2.14 verziju pored vec dovoljno rabljenje 2.16-tice >:(6. april 2007. u 12:01 pm #50083Marel
UčesnikA šta te sprečava da odmah skineš trenutni Etch snapshot i instaliraš ga?
6. april 2007. u 12:04 pm #50084djux
UčesnikSto se Etch-a tice digao sam ruke od final release verzije. Ocekivao sam iskreno da ce negde u martu biti objavljen, jer je bio cilj postici oko 80 RC bug-ova. Tada je cifra, cini mi se iznosila oko 100 RC. A sada koliko vidim broj novo-prijavljenih je 6 puta veci nego onomad. U svakom slucaju testing grana je za kucnu upotrebu sasvim solidna.
6. april 2007. u 6:28 pm #50085Marel
UčesnikJa ga koristim još od oktobra i, osim nekih sitnica, nisam imao problema. A te sitnice su pre svega zbog nedostatka nekih programa za amd64, pa onda ide preko 32-bitne emulacije, koja malo zeza. Prvo je zezala Opera, sad radi OK, ali Acrobat Reader i u ovoj najnovijoj verziji zeza kad izabereš “reverse pages”.
Onda beše nekih problema ponekad sa DHCP-om, ali sam ja stavio statičku adresu i zaboravio na to.
8. april 2007. u 2:28 pm #500868. april 2007. u 2:51 pm #50087GoranSTX
UčesnikJeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
E jedva cekam da mi padne saka…8. april 2007. u 3:00 pm #50088tomaja
Glavni majstorKoliko vidim broj CD/DVD diskova je ostao isti pa treba skinuti puna 3 DVDa ali isplati se 😉
linux4life
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.