bsd

Направљене поруке на форуму

Гледање 1 чланака - 1 до 6 (од 6 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • као одговор на: Razmena distribucijs putem Gnuzille #38459
  bsd
  Учесник

  🙂

  као одговор на: Dali vredi ovaj modem za Linux? #35877
  bsd
  Учесник

  Колко лове?

  Pa meni ga jedan liku nudi za 2.800 din.

  Znači uzimam!

  hvala 😉

  као одговор на: Preporuka za modem #31515
  bsd
  Учесник

  Evo mog iskustva: Ima tri računara i svi imaju intel 536ep modeme i na sve sam instalirao SuSE 9.3 Linux i pazi sad samo na jednom radi modem dok na ova druga dva neće ni da pipnu. Mučio sam se, lupao glavi i ništa.

  Dakle čak i da uzmeš modem koji je navodno podržan nema garancije da će proraditi, tako da ti i ja preporučujem da uzmeš Sweex RS232 i nema glava da te boli niti da se nerviraš. 😉

  као одговор на: koji Linux…? #31490
  bsd
  Учесник

  SUSE na 64 MB i 500MHz ima da bude kilav za medalju. Ja bih ti preporucio slackware ili debian. A ako imas dobar net stavi gentoo. Naravno, nikako nemoj da koristis KDE, jer on zdere memoriju. Umesto njega uzmi XFCE, IceWM, FluxBox i sl.

  Pretera ga malo, gentoo ni neki koji duže koriste linux jedva uspeju da nameste i da instaliraju da radi sve kako treba a ti odmah pa početniku. Iako su slackware i debian nešto bolji ni to nisu distribucije za početnika.

  Ako čovek nadogradi memoriju SuSE, Fedora ili Mandriva su za početnike 😉

  као одговор на: Veliki izbor Linux softvera #31478
  bsd
  Учесник

  Sjajno, da ponovim svaka čast 😀 😀 😀

  као одговор на: Gentoo gledam, SuSE ljubim! #30961
  bsd
  Учесник

  Igre bez granica! Došao sam do display manager-a, doduše onaj grozni twm valjda, ali dalje ništa. Uradio sam emerge kde i build-ovalo, build-ovalo, letnji dan do podne, završilo, ali ne znam kako da postavim KDE kao default manager? Na kraju sam pokušao emerge x11, i opet build, build… I prekinuo…

  Ah još jedan primer lenjosti ljudi iz gentooa, da su hteli da im bude linux popularan oni bi uprostili način instalacije a ne da lupaš glavu deset dana kako da instalairaš gentoo i da čitaš maratonsko upustvo.

Гледање 1 чланака - 1 до 6 (од 6 укупно)