Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Zasto Linux nece ici u dobrom pravcu
- This topic has 199 одговора, 24 гласа, and was last updated 19 years раније by
foxbunny.
-
АуторЧланци
-
16. август 2007. у 2:18 pm #59706
foxbunny
УчесникWith a fox. 😀
Trebalo je da bude Fuxbunny. 🙂
16. август 2007. у 3:18 pm #59707BrokeBody
УчесникI da zakljucimo pricu. Zasto Linux nece ici u dobrom pravcu?
Zbog manjka ili nikakvog sexa.
16. август 2007. у 3:55 pm #59708foxbunny
УчесникDa, bre. To je to! 😀
All hack and no sex can make Linux a very dull boy.
16. август 2007. у 4:50 pm #59709BrokeBody
УчесникAko smem da primetim, nesto si mi mnogo ogorcen u poslednje vreme :-, zbog Linuxa?
16. август 2007. у 5:12 pm #59710Stanislav__Antic
УчесникKako bi na eng. rekli Make Love not linux, ili po naski “Vise ??caj a manje kucaj” ;).
Vec vidim da ce napraviti film Kako je propao linux (Kako je propao rokenrol).16. август 2007. у 5:44 pm #59711LYb
УчесникWith a fox. 😀
Trebalo je da bude Fuxbunny. 🙂
Mmmm… Foxy Bunny :)))
Nego, da se ne mlati vise prazna slama, svako moze da napravi definiciju za sebe. Otvori par servisa, recimo 22, 80, eventualno 443, a najbolje 23. E sad, idi na IRC-u na kanal #2600, reci “ja imam to i to otvoreno” pa gledaj logove 🙂
16. август 2007. у 6:01 pm #59712psy_unix
УчесникOvo je bas mlacenje prazne price i da zakljucim i ja nesto .
*nix sistemi su osmisljeni iz ideoloskog i programerskog ugla skoro savrseno. Nikad ne mogu propasti , osim ako se za koju deceniju kod nove arhitekture procesora ne izmisli neki bolji nacin rada u odnosu na sadasnje procesore .
Jednostavno lezi na zdravoj osnovi .Problem je sto dodje do zasicenja kod ljudi koji ga stvarno ne vole iz srca .
16. август 2007. у 9:56 pm #59713dukenukem_4d
УчесникOtvori par servisa, recimo 22, 80, eventualno 443, a najbolje 23. E sad, idi na IRC-u na kanal #2600, reci “ja imam to i to otvoreno”
nemoj molim te da ucis ljude da ovo rade,
neko ce stvarno da ovo uradi manje iskusan ,pa ce mu upadnu oni sto upadaju
u prevodu ovo znaci “slobodno skocite u bunar,nece vam biti nista” 🙂EDIT:ali ako neko bas ima Death Wish moze da doda i portove
135,137,139,4500 i 500
😀 😀 😀16. август 2007. у 10:01 pm #59714Stanislav__Antic
Учесник*nix sistemi su osmisljeni iz ideoloskog i programerskog ugla skoro savrseno.
…
Jednostavno lezi na zdravoj osnovi .Slazem se sa tobom upotpunosti O0
16. август 2007. у 10:16 pm #59715foxbunny
УчесникPa ja nisam ni rekao da ce da propadne. O ne. On ce ziveti duuuugo i srecno. Ozbiljno. I tako valjda treba da bude. Tema je “Zasto Linux nece ici u dobrom pravcu”. Nema veze. Ja sam mnooogo ispizdeo zato sto sam 1. otkrio da CK vise nece kodirati i 2. otkrio da je Linus seljacina najgore vrste, a mnogi mu slepo veruju. E, sad, 1. jebiga, 2. to je moja krivica sto ne pratim LKML pa nisam preterano dobro obavesten.
U svakom slucaju, prelazim na dual-boot sa BSDom, i osecam se kao kad sam prvi put resio da jednom nogom cvrsto stanem u Linux i drugu polako pomeram ka tom terenu. Sad sam jednom nogom (skoro) cvrsto u BSDu, a drugu cu da pomerim kad podignem X na FreeBSDu. 🙂
Potpuno se slazem sa skoro svime sto ste izneli ovde: open-source je gotivna filozofija, Linux ce ziveti i nadziveti mnoge, hackeri su potrebni u Linux zajednici, blah blah. Sve to stoji. Ali postoji jos mnogo toga sto ne postoji u Linuxu, a mozda im tamo i nije mesto, ali se meni jednostavno ne svidja sto je tako. Stvar ukusa, izbora, blah blah. I da ne bi bilo jos jedared blah blah, odo ja da instaliram FreeBSD. 😉
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.