Početak›Форуми›Linuks distribucije›Mandriva›Softver›Program za vodjenje stanja u prodavnici
- This topic has 34 odgovora, 19 glasova, and was last updated 15 years, 10 months ranije by
Demon.
-
AutorČlanci
-
4. februara 2007. u 9:32 am #52196
miodragz
UčesnikGorane prevedi program i prepravi ga za svoje potrebe a sto cu ja uraditi najverovatnije 😉
4. februara 2007. u 11:47 am #52197JMateja
UčesnikAko nekog interesuje, takav program sam napisao sa ekipom pe godinu dana. Rađen je u Javi i PostgreSQL-u. Razvijan je pod Linuxom ali radi i na Windows platformi. Postoji par prodavnica i manjih firmi koji ga koriste ali je prestao razvoj. Ako nekog interesuje nek me kontaktira na [email protected]
Razvoj aplikacije je trenutno prekinut zbog nedostatka sredstava ali ako nekog interesuje da nastavi možemo da nađemo zajednički interes.
Osnovni akcenat u upotrebi aplikacije je jednostavnost korišćenja i svi koji su ga probali kažu da nisu videli jednostavniji program za rad. Naravno podržava i pdv ali i rad u firmama koje nisu u lacnu pdv-a. Itd da ne davim više koga interesuje nek se javi. Ako želite poslaću vam i screenshot-ove.4. februara 2007. u 4:09 pm #52198MisterNo
UčesnikJa inace radim u c#, a ne programiram pod linuxom jer nisam nasao dobar IDE pod linuxom za c c++, bar ne tako kvalitetan kao visual studio. Probao sam sa mono-om, kdevelop-om ali veruj mi to nije to.
Inace pozdravljam tvoju ideju da kombinujes sa php/apache/mysql varijantom, ali veruj mi da pises klasicnu desktop aplikaciju sa web alatima bice dosta duzi posao i bojim se mnogo gore uradjen nego da si pisao sa nekim klasicnim desktop develop alatom. U php-u ces imati problema pocev od stampe pa nadalje.
5. februara 2007. u 10:08 pm #52199LimitMan
UčesnikPosto cu pokrenuti open source projekat bice svi uklucveni…
Sto se tice sredjivanja, pa za sve je potrebno vremena … A sto se stampe tice, nikad nisam imao problema sa stampanje (samo iskljucim header i footer u browseru a i php lepo generise pdf… Samo sto pdf moze da bude problem u firefoxu koji ga ne otvara direktno …)
Uglavnom … Projekat ce krenuti za nekih nedelju dana … Ne mogu ranije … Pa ko je voljan, moci ce da se prikljuci…6. februara 2007. u 8:42 am #52200tomaja
Glavni majstorAko treba neka pomoć od NVO LInuxo, recimo prostor na serveru ili bilo šta drugo javi se !
linux4life
6. februara 2007. u 9:46 pm #52201ljuba-trebotin
UčesnikEvo, pošto se radi o open source projektu i ja ću pomoći savetima kako u sve to uklopiti poreske propise.
Takodje projekat možemo reklamirati i na mom sajtu.
Pozdrav i srećno! http://www.poreskisavetnik.com
7. februara 2007. u 10:05 pm #52202LimitMan
UčesnikAko treba neka pomoć od NVO LInuxo, recimo prostor na serveru ili bilo šta drugo javi se !
Trebace 😉 Racunam na to 😉
12. marta 2007. u 9:07 pm #52203ljuba-trebotin
UčesnikDa osvežim temu, pošto je Već prošlo mesec dana, a napretka nema!
Poz…
13. marta 2007. u 11:18 am #52204TRULI
UčesnikJa sam instalirao SPA-ERP i mogu da kažem da uopšte nije loš…Naravno promeno sam Gradove, banke,za županije sam stavio regione i sl…
22. aprila 2007. u 7:20 am #52205maxcom
UčesnikLicno mislim da su stvari potpuno sazrele da se i kod nas pojavi neki program za knjigovodstvene potrebe manjih radnji (takvih je u nas najvise). Ja sam napisao jednu skromnu aplikaciju ali radi u Win… i ogranicena je na samo najosnovnije potrebe radnje, ali je zato i krajnje jednostavna za upotrebu. Mislim da je krajnje vreme da se nesto ozbiljnije napise za linux. Mislim da bi bilo i korektno da se za takav program i plati neka skromnija crkavica cisto da bi ljudi imali elana da odrzavaju takav program, jer kod nas je problem to sto se zakoni relativno cesto menjaju, pogotovo u knjigovodstvu i redovno azuriranje takvog programa zahteva poprilicno angazovanje programera. Uostalom ovaj forum je idealno mesto za razmenu iskustava i dobronamerne kritike. Dakle ljudi ajde da zasucemo rukave. Speman sam da sa svojim skromnim znanjem pomognem koliko mogu.
-
AutorČlanci
Forum ‘Softver’ je zaključan za nove teme i odgovore.