Početak › Forumi › Prvi put na Linuksu? › pomagajteeee :( [PCLOS pocetnik]
- This topic has 95 odgovora, 15 glasova, and was last updated 18 years, 10 months ranije by
foxbunny.
-
AutorČlanci
-
4. novembar 2007. u 2:17 am #64645
doch
UčesnikP.S jel smem da te smaram na yahoo meseengeru?
4. novembar 2007. u 2:24 am #64646MladenIsakovic
UčesnikDao sam ti gore 2 linka koje su igre podržane od strane emulatora. Nisu sve igre podržane. Što se drajvera tiče, mislim da ti treba onaj 97xx drajver (nisam u linuxu trenutno pa da vidim koji je tačno), imaš opis za svaku stavku, pa izaberi onaj koji odgovara tvojoj kartici.
4. novembar 2007. u 2:32 am #64647doch
Učesnikda pregledao sam gole ona dva linka koja si mi dao i jako sam zadovoljan sa linuxom! ima jako dobri stvari koje podrzava! ali ipak ja sam obrati paznju na ono sto si rekao “neke koje nisu ovde navedene ipak rade uz pomoc wine-a” 😉 ali ok ni na windowsu nisam mogao sve da imam iz tehnicki razloga! i mogu ti reci da sam prezadovoljan sa ovim linux-om i necu se tako lako odreci svega….naravno velikom zaslugom i vas na forumu koji ste mi pomogli da shvatim sta je sta! cak sam i namesti 3D destop… extra je 🙂
4. novembar 2007. u 2:48 am #64648DeadRinger
UčesnikNemoj previse ocekivati od Wine. jeste to emulator windows-programa, ali ima ogranicenu primenu. Kod zahtevnijih windows igrica moraces da instalises “cedega” program. Na zalost ovaj program za instalaciju windows igrica nije besplatan i koliko cujem od drugih (ja se ne igram) koriste verziju sa krekom. Trazi da ti neko posalje “crack” za cedegu i nema igrice koja ti nece raditi u linux-u.
4. novembar 2007. u 2:55 am #64649doch
Učesnikpa ja sam instalirao nesto pod nazivom cdega u synaptic-u sto se nalazi zar nije to to? zato sam te pitao u jednim od moji mnogo brojnih pitanj 😀 zasto mi svaku igricu pokrece wine i dali mogu da predjem na cdegu! mislio sam da je to to….a druze nebi bilo lose da nadjes neki linkic za download cdega pa da mi ga posaljes 😉 a crack….. snaci cu se! e i jos jedno malo mozda glupo pitanj ali me kopka…. vidim da imas vistu a isto tako vidim da jako dobro poznajes linux pa se pitam : zasto tebi treba vista, kada si odlican u linux-u!? nadam se da nije krekovana jer ja verovatno nebih nikada presao na linux da me pre 4 dana mikrosoft skinu dvaput odnosno ugasio sistem i to sa xp-om! a sada nebih dao linux ni za kakav drugi OS! >:D
4. novembar 2007. u 2:58 am #64650doch
UčesnikJOJ AL SAM IZGUTAO SLAVA 😮 :p
4. novembar 2007. u 3:08 am #64651DeadRinger
UčesnikNemam Vistu, odakle ti takva ideja, Trenutno sam na Ubuntu 7.10.
Ako u Synaptic-u imas cedegu instalisi je ali znaj da ce traziti registraciju, odnosno placanje od nekih 17 evra koliko se secam. Ajd, sutra cu pokusati da ti “kupim” cedegu.4. novembar 2007. u 3:12 am #64652doch
Učesnikjoj…. izvini mislio sam tu gde pise OS windows vista da je to tvoj OS evo nasao sam neku verziu preko torrent portala pa cu videti sta ce biti! mada probaj da je “KUOIS” ne bi bilo lose! sada cu videti dali je to to ako radi….CAR si majkemi!! nadam se da cu jednoga dana i ja pomagati vako drugima kao sto ti sada pomazes meni O0
4. novembar 2007. u 3:15 am #64653DeadRinger
UčesnikProcitaj ovo:
http://www.ubuntu-rs.org/forum/viewthread.php?tid=2788#pid27652
pa stupi u kontakt sa Crow clanom. Vidim da on ima “kupljenu” cedegu4. novembar 2007. u 3:20 am #64654DeadRinger
UčesnikHvala za pohvalu, sustina je da svi ovde pomazemo jedni drugima dobrovoljno. Fino drustvo su korisnici linux-a. Videces na koji kod sajt da odes bice ti prijatno. Ponekad neko malo pozivcani, ali sve se to drugarski zavrsi.
Evo i ovde nadjoh adrese za skidanje igrica:
http://www.ubuntu-rs.org/forum/viewthread.php?tid=1226#pid10895Hajde drug da malo odspavamo. I neka te pingvini u snu cuvaju. Ne opterecuj se, savladaces sve cake, treba malo vremena i sve legne na svoje mesto. Drago mi je sto si vec poceo sam da kapiras filozofiju linux-a i sto se oseti da to od srca radis.
pozdrav -
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.