hvala celom drustvu koje mi je pomoglo u vezi pclinux-a!!!!!! jer stvarno bez vase pomoci nebih uspeo nista da uradim! hvala i onim koji nisu zeleli da mi pomognu i samo da ih obradujem………… IGRAM igrice na linux-u i radim vecinu stvari koje sam radio na windows-u! iako linux imam samo 24 h mislim da sam uspeo da uradim dosta toga!!!!!!!! HVALA DRUSTVO!!!!!!!!!!!!!
nisam samo razumeo; dali instalaciom vise emulatora postizu se bolji rezultati ili je obrnuto!? ja sam instalirao sve ovo sto je licilo na emulatore! dali sam napravio gresku? 😮
Ništa ne smeta da imaš više emulatora, jer, neke igre i programi rade sa jednim, neke rade sa drugim. Ne traže ti hleba, pa da ti smetaju 😉
P.S.
Ako proradi Carbon, javi da svlačim Cedegu, kažu da sa njom hoće, al’ nisam probao.
drug slaba korist od carbona! imam jedno pitanje za tebe! imam asus wireless karticu za net! drajvere sam pokupio sa xp predhodnog sistema koji sam imao! medjutim zanimam me kako sada da instaliram drajvede kada budem opet oborio sistem i nebudem mogao da ih pokupim sa xp!!!??