Početak › Forumi › Prvi put na Linuksu? › pomagajteeee :( [PCLOS pocetnik]
- This topic has 95 odgovora, 15 glasova, and was last updated 18 years, 9 months ranije by
foxbunny.
-
AutorČlanci
-
12. novembar 2007. u 7:12 am #64675
dukenukem_4d
Učesnike ,u vezi sa ovim modemima,posto ovi sto prave kernel mnogo nesto prckaju po njemu (2.6.2x)
pokazalo se tesko gi kompajliraju i guru-i , ove dial-up modeme 😀 (na nekom novom linuxu)12. novembar 2007. u 10:14 am #64676doch
Učesnikjao ! pa mene bih kikovali sa foruma kada bi otvarao nove teme! 😉 sve sto mislim da znam sve mi sam ubedjenij da tek sada nemam pojma o nicemu! za sada mi je ostao cilj da uspem nesto da instaliram! ja licno bes synaptika! probavao sam sa nekim drajverima sto sam skinuo sa nvidia satja ali nikako da uklavirim sta i kako! probacu da otvorim tu temu pa da vidim dali cu napredovati! 😀
12. novembar 2007. u 2:28 pm #64677MladenIsakovic
Učesnikjao ! pa mene bih kikovali sa foruma kada bi otvarao nove teme! 😉 sve sto mislim da znam sve mi sam ubedjenij da tek sada nemam pojma o nicemu!
Podsetio si me ovim na jednog starog člana ovog foruma, koji se predstavljao kao “Off-Topic”, kojeg već odavno ovde nema, i njegovu vrlo zanimljivu observaciju; neko je nekome povodom nečega rekao “pa ti si još zelen”, a Off-Topic je napisao “što si duže na linuxu, sve si zeleniji, veruj mi” :):):)
12. novembar 2007. u 2:40 pm #64678doch
Učesnikpa desi ti mladjo covece! os da poludim ovde bez tebe!? brate sve milism da sam nesto naucio pa tek onda shvatim da nista neznam! trazio sam i skidao razne neke cedege medjutim jock , nista! do duse neznam dali sinem pravu stvar ali i kada je skinem dobijem je kao rar fajl pa tu zablokiram…sta i kako dalje nemam pojma!
12. novembar 2007. u 2:50 pm #64679MladenIsakovic
UčesnikE pa ni ja se nisam zezao sa Cedegom, to će ti pomoći neko ko jeste. Koristim Wine, i nekada CrossOver, Cedegu nikada. Ali mali hint: probaj ovu što imaš u repozitorijumu, znači Synaptic (ako nisi skoro updateovao listu, onda prvo u synapticu idi na ono dugme refresh, pa sačekaj da završi) Cedega, pa desni klik, mark for install, Apply, i to je to.
12. novembar 2007. u 2:55 pm #64680doch
UčesnikMa nema sta nisam pokusavao! probao sam preko synaptic-a ali nista! ma snacicu se! a recimi o CrossOver isto vrsta emulatora ili…..? jel i on se svlaci preko synaptic-a ili…?
12. novembar 2007. u 3:02 pm #64681MladenIsakovic
UčesnikCross Over Office je vrsta emulatora, koji je komercijalan, i nije besplatan, i nema ga u repozitorijumu (samim tim ni na listi u synapticu). Ja sam ranije koristio Cross Over na Slacku za neke stvari koje su mi trebale a nisu radile sa Wine-om, te sam koristio neku verziju koju sam našao na nekom ruskom sajtu. Sve što mi treba sada je podržano u Wine-u (osim Need for Speed serijala 🙂 ), i Crossover mi više ne treba, tako da ga više ne koristim.
12. novembar 2007. u 3:07 pm #64682doch
Učesnikako te ja druze dobro razumem tebi sto se tice igrica jedino u kolekciji ne dostaje need for sped? kako ti uspeva sa wineom da pokrenes sve ostalo? meni je za rukom pposao samo counter strike! a call of dyut kada instaliram trazi mi podrsku directx9 i ako sam dobro ono razumeo pise da postojeci vine podrzava graficke karte do 128 mb a kod mene je 256? imali to kave veze sa vineom ili je samo neka nako greska??
12. novembar 2007. u 5:07 pm #64683GoranSTX
UčesnikPre nego odlucis da nesto potreras preko wine-a pretrazis http://appdb.winehq.org/appbrowse.php i vidis kakva su iskustva ostalih korisnika sa tom aplikacijom. Imas i detaljna uputstva kako je i sta radilo…
12. novembar 2007. u 6:52 pm #64684doch
Učesniksvaka pogvala za linkove!
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.