@Živke:
Nemaš ti šanse. čAVOlA NEMAŠ šta se cimaš oko toga???
Ti za svaku kažeš da možeš samo da je sanjaš. Mogo bi ponekad i da pokušaš nešto. Ako ispuš** tu je sledeća……….. I necimaj se oko toga kako si mator ko ti je to reko 😕 [/quote]
Jeste matori takoje, ispus tamo, ispus ovde, pa na kraju da prodjem ko onaj lik, ako ga se secate u zelenoj vijetnamci, brate nema ribe kojoj nije prisao, i sto tako koja ga nije otkacila.
Moras da imas makar zvaku, (kupicu ja ORBIT od jabuke), ili barem o cemu snjom da pricas, a da ne govorimo do je sve to bal pod maskama, a za to cu izgleda morati da uposlim nekog staklara, za ostalo KST je pun materijala. 😈
Ma gde se sećam nekog tamo lika ja sam gledo devojčice ”decu”
Kupićemo mi žvake a kad već kupuješ kupi i meni jedan orbit ali od mentola 8O.
Idemo sutra pa će mo da se snađemo.
nVideo, Zivke pa gde ste vi…
Nije valjda da još spavate???
Ja se nadao da će ovde da budu utisci već ispisani…
Inače da obavestim neupućene sinoć je Živke bacao peglu!!! 😉 i bilo nam je super…
Evo i mene e da Živke je baco peglu. E a ona tvoja mala dosadna kako je bezobrazna nervirala me celo veče zamalo da se pobijemo. Digla mala nos i boli je pič*a! Misli da je ceo svet njen i da može da ga vrti oko malog prsta. Bezobrazna je i to mnogo. Kad se budemo videli sledeći put i ako se budemo videli neka samo proba da se ponaša tako bezobrazno dobiće batine. Sve su namazane na sve načine, pa izgledaju kao anđeli, ali samo im rogovi fale.
A ona mala čupava što nije došla i ona je ista pravi ”Dark Angel”.
E bilo mi je super samo sam sad malo kenjo 8) E a za ono pivo………..odo da perem
E matori kad ćeš do sremčaje sa tvojim čuvenim hardom. Imaš tamo mnogo dobre muzike? Aj svrati jebeš malu kovrdžavu naći ću ja drugu. E a gde nam je Živke? Jel živ uopšte?