E znate sta, ponosan sam na vas! Odavno se nisam bolje nasmejao! Dobro, pokazali ste da ste pazljivi i emotivni, necete vise terati devojke sa foruma 😉 Ovde je bilo “ludilo”, grad je smrdeo na kuvanu dzibru i barut. Jeste li svi zivi i zdravi pre svega, posto sam cuo da po BG-u padaju metkovi
Ti si bio bez svesti oko sat vremena a ja pijan ko bulja pokušavo da ti pomognem da se povratiš iz mrtvih. čak sam ti prosipo pivo po glavi a ti ništa!
Ajd da se izorganizujemo za petak samo ako ide mala čupava.
Ma na kraju krajeva navataćemo neke druge. Za tebe i mene će se uvek naći:
Neka će već da spava na stepeništu samnom a ti ćes verovatno za to vreme da peglaš sa nekom tamo.
vVideo zovi me da se dogovorimo zvalam me ona hoće sutra da se vidimo izaći će sa drugaricama pa možemo da idemo, ako hoćeš naravno…Da i svi koji žele da idu sa nama su dobrodošli… 😀
No kredit 😥 Jel ide i mala čupava??? Aj čućemo se večeras cimnuću te ja na mob. Ja pre 22h nemogu da krenem iz sremčaje petkom imam puno posla.
Aj iscimaj još nekog da ide sa nama
Daj bre iscimaj NEKU makar 81, covece osecam se ko bajato G. sve sama deca, ja sam morao da vadim licnu kartu sa 16 da bi me pustili u KST i to samo petak, mozda subota, ako su bili raspolozeni, a na vratima guzva ko u autobusu, tih godina.
Pa jebi ga matori kada si stvarno matori…Mada ja mislim da su nas čak i lagale ya godine ako imaju po 15 svaka čast…
I šta se buniš jesi li startovao onu, delovala je kao da je punoletna…
Jel ideš sutra sa nama???
Šta bre, ko bre punoletan, tamo nema ni P od punoletnog, a ako misliš na onu vešticu, sto bi istupila i Boeunoelov brijač svojim pogledom, ono mogu samo da sanjam i da se budim da ne poludim u snu…..?