Ma opusteno smuvo si devojcicu. E ljudi bilo je DOJAJA samo sto sam ja sad u stanju totalne nepokretljivosti od alkohola Zeko spaso si mi zivot kad si izaso po mene! sad me jos temperatura dotukla i tako ljudi vidimo se organizovacemo nesto ponovo…….. Pozdrav svima!!!
Upravu ste devojčica ne devojka…Videćemo ja sam joj dao broj telefona ona je meni htela da da njen ali ja nisma hteo…I ove dioniziske noći su stvarno cool samo da se izlečimo idemo ponovo….
@nVideo
Ako se sećeš menjali smo se sa baterijama, jes da je tvoja bolja ali neću da budem peder…da te čisto podsetim…
I nije valjda da si se razboleo, pa koliko si dugo ležao napolju???
Meni se cini da sam lezo na onom stepenistu oko pola sata ali opusteno evo vec mi je malo bolje. Izorganizovacemo se mi ponovo Z E Z A NJ E ! ! !
A za bateriju opusteno kad se budemo videli. E a ona mala cupava sto sam je celo vece mazio ko kuče moram ponovo da je vidim…mnogo je slatka…
Ma videćemo ih ponovo, ja koliko se sećam da mi ona reče da će biti u petak na istom mestu tako možemo ponovo da prošetamo…
A ti imaš broj one moje u imeniku zapisao si ga, koiko se sećam…pa će nju da cimamo skraj na kraj…za malo kovrdžavu…
I ti si pola sata bio napolju ja neznam koliko sam dugo bio bez sveti…