Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › off topic – devojke1
- This topic has 358 одговора, 37 гласова, and was last updated 17 years, 11 months раније by
BRANKKO.
-
АуторЧланци
-
23. децембар 2003. у 5:23 pm #14812
nVideo
Учесник[quote]Meni ova kombinacija sa djubrovitim sobom nepolazi za rukom
[/quote]
Pa da sad ti soba sija 😀 😀 😀 Neko se setio da je sredi 😆 😆 😆
23. децембар 2003. у 9:37 pm #14813ZeKo
УчесникMuzej 😕 pa ima dosta mašina koje su za tamo, mada pravog muzeja nema…
Kada ste slobodni da dođete, nastava nam je do petka posle nema više interesantnih likova…Javni te mi se samo i dolazite…
Aleksandre ja sam to napisao isto pre dosta dosta postova ali me niko nije slušao!!!Stvarno treba biti stoka prema njima… Mada ko zna možda još nismo sreli prave… 😉23. децембар 2003. у 10:29 pm #14814Анонимни
ГостMada ko zna možda još nismo sreli prave…
Parafraziracu: Kada mi pridje sav se zacrvenim, to znaci da sam se zaljubio. Eto lakmusa za zene vasih zivota
23. децембар 2003. у 10:53 pm #14815ZeKo
УчесникDa Jeliću zaljubio sam se, ali otkud znam da je to ona prava ❓ ❓ ❓ Još namam srca ni da je pitam da izađemo 😳 😳 😳 zasada sve što sam upoznao od nje, otkidam na to!!!Samo nije darkerka 🙁 Ima dugačku kovrdžavu plavu kosu!!!Ali je tako o.k mnogo mi se sviđa…
Mada i tamo će me kući valjda sačekati simpatična M??23. децембар 2003. у 11:07 pm #14816ZivicAleksandar
УчесникZnas sta, od kad su tipovi prepustili zenama dominaciju, za sbe time naravno prepisali inferiorni polozaj, mislim da ni same zene nisu sretne, kao da ne umeju da odaberu, da se odluce, izvoljevaju, nezasite su, i postale mnogo drcnije i bezocnije i od najvecih baraba, pa im izgleda takvi trebaju da ih postave na njihovo mesto, nikako neko ko ih gleda kao sebi ravnom. Jednostavno one ne znaju kako to izgleda biti “ravnopravan”(bljak za ovu glupu frazu), bojim se jedino da ce to shvatiti kada svi mi vec odavno budemo deo upravo M..:cry:
Lici na Matrix-1 8) 😈23. децембар 2003. у 11:32 pm #14817ZeKo
УчесникMa mi smo već u Matrix-u 😉 , ali malo je bre i bolje kada su drčnije, ja evo sad nemam mu*a da priđem toj devojci, zašto li ona meni nepriđe, zašto život mora biti ovako težak, da bar postoji UNDO pa da probam više puta dok neubodem kako treba, ovako moram da smislim pravi način da joj priđem 🙄 , posle *ebanje nema kajanje kako kaže naš narod…
23. децембар 2003. у 11:50 pm #14818popeye
Главни мајсторJednostavnije, ne pravi nauku. Dza ili bu. Ili jesi ili nisi…
Samo opusteno. 😉
24. децембар 2003. у 12:14 am #14819Nightweaver
УчесникJednostavnije, ne pravi nauku. Dza ili bu. Ili jesi ili nisi…
Samo opusteno. 😉
Podržavam stav! 8)
24. децембар 2003. у 1:24 pm #14820ZeKo
УчесникE lako je vama… To ja treba da uradim 🙄
Ali nadam se da cu skupiti hrabrosti kada je sledeci put vidim…24. децембар 2003. у 3:06 pm #14821ZivicAleksandar
УчесникA kad je smuvas, posle ce ti biti smesno koliko si se cimao.
Nego kuc,kuc da ne izbaksuziram.
Da dodas u fstab jos jedan dev i to u rw modu 😉 -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.