Au ljudi. Zašto koristim Linux… pa,…, čekaj malo, pa ja ne koristim Linux, već Windows – aaaaaaaaaaaaa (ovo je bio vrisak). Posle pročitane cele ove teme, osećam se…, nekako…, sav nikakav i jako bedan. Šta ja koristim već 1, 2, 3, 4…, već skoro 5!!! godina (tačnije, od kad imam računar 😀 ). I kad pomislim da sadržaj mog računara znaju mnogi i da sam pretresan ko zna koliko puta ko državna kasa… – aaaaaaaaaaa (opet vrisak).
Dakle, naručio sam pre pola sata SuSE 9.1 na DVD-u, pa čekam… ko čeka taj i dočeka. Nego ljudi vi ćete mi pomoći da instaliram , zar ne, ljudi… ljudi?!! Je li tako?!!
Samo sam se jednom sreo sa Pingvinom (jedini Linux u školi, a koristi se kao sekundarni OS) i mogu vam reči da sam za 4 minuta rada na njemu zadovoljan 🙂 . Pa, i nije neko iskustvo, zar ne??? Ali, glavu gore, moj Ivane, glavu gore – kažem ja sebi. I nadam se da neću oboriti Linux na sličan način kada sam prvi put oborio Win95 (još na Pentium 100MHz), tako što sam obrisao sve sistemske fajlove… (ovo mi ne treba, ni ovo mi ne treba, šta će mi ovo… ne verujem da ću ovo nekada otvoriti…). Dakle, ljudi, ko je raspoložen da mi pomogne, ako ima takvih, neka nadgleda temu “Totalni početnik”, na kojoj ću, u glavnom, od sada postavljati pitanja.
Eto ljudi, to je moja situacija. Prilično bedno, zar ne? Ali, samo optimistično, glavu gore, moj Ivane, glavu gore…