Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Linus: “I think the OpenBSD crowd is a bunch of…”
- This topic has 39 одговора, 15 гласова, and was last updated 16 years, 4 months раније by BRANKKO.
-
АуторЧланци
-
18. јул 2008. у 12:16 pm #71261kukiblУчесник
Ovaj-nemam nameru da se svadjam samo pokusavam malo realno da sagledam stvari 🙂
Posto sam koristio i Open i Free BSD jedno vreme i nesto kratko NetBSD znam sa kojim problemima covek sve moze da se susretne 🙂Ni ja nemam namjeru svadjati se i ici jos vise u off, jer je ocigledno da smo temu o Linusovim lupetanjima pretvorili u “OpenBSD kao desktop” i “BSD vs. Linux”. E sad, ako cemo realno sagledati stvari – da… OpenBSD nije savrsen desktop sistem, ali to mu nije ni namjena. Cinjenica je da moze relativno lako i brzo da se pretvori u dobar dektop sistem pod uslovom da je hardver podrzan i da moze da zadovolji sve potrebe (bas kao i Linux). Kratko i jasno. Sve sto sam napisao stojim iza toga i apsolutno nemam razloga da izmisljam. Meni OpenBSD savrseno radi i za sada nemam zamjerki.
I jedan drugarski savjet – nemoj svoju ogorcenost BSD-om da iznosis na svakoj temi posvecenoj ovim sistemima. Ocigledno nisi imao srece i naisao si na probleme koji su bili nerjesivi, ali to nije razlog da konstatno pises jednu te istu pricu. 😉
18. јул 2008. у 12:29 pm #71262MoneoУчесникMa koja bre ogorcenost 😀
Gde sam ja rekao da je BSD los? ^-^
Poenta svega je da ce dosta ljudi biti uskraceno za ovo ili ono-samo gledam po sebi a racunam da sam neki ono prosecan *nix korisnik-tako da probleme koje sam imao i ja moze da ima potencijalno jos dosta ljudi 😉18. јул 2008. у 12:38 pm #71263kukiblУчесникMa koja bre ogorcenost 😀
Gde sam ja rekao da je BSD los? ^-^
Poenta svega je da ce dosta ljudi biti uskraceno za ovo ili ono-samo gledam po sebi a racunam da sam neki ono prosecan *nix korisnik-tako da probleme koje sam imao i ja moze da ima potencijalno jos dosta ljudi 😉Ok. To je neki zakljucak koji sam ja izvukao citajuci tvoje odgovore na temu BSD-a, ali ocigledno sam pogrijesio. ???
Uglavnom, daj priliku nekom BSD-u jos jedanput, vjerujem da neces pogrijesiti. 😉
18. јул 2008. у 1:40 pm #71264NightweaverУчесникE zaludne li rasprave….
A ne. To je Internet. :biggrin:
18. јул 2008. у 2:38 pm #71265MoneoУчесникNajverovatnije cu u skorije vreme pokusati sa FreeBSD-om preko virtuelne masine
Ako bar ne radi Skype kako valja tu je Ekiga 😀18. јул 2008. у 2:56 pm #71266foxbunnyУчесникStvarno. Ovaj Linus je genijalan. Kapiram da on to namerno radi da bi se ceo svet nakacio na jednu njegovu izjavu (i svaku tako).
Da je neki SVN fan cuo njegovu pricu o Gitu, verovatno bi odmah pao u vatru. Ali ono, njega zabole najvise od svih.
18. јул 2008. у 3:48 pm #7126718. јул 2008. у 3:58 pm #71268Stanislav__AnticУчесник“I talked to Linus about this already, he was humble about it and said it didn’t look like it from the outside that we shared the same view,” wrote Grabowski. “We all had a laugh about it.”
I sam Linus kaze, nema potrebe za ljutnjom :).
18. јул 2008. у 9:27 pm #71269miodragzУчесникOvo je dobra reklama za Linux i BSD 😀
20. јул 2008. у 1:25 am #71270BRANKKOМодератор[quote=”BRANKKO”]
Isto k’o i svi ostali…Ne generalizuj. Ne koriste bas svi ostali Windows.;)
[/quote]
Yeah, mislih na sve ostale koji koriste win…Mislim da je nepotrebno napao ljude iz OpenBSD-a,pa jos onako,prostacki.
Ne podnosi bolje od sebe,pa se tako ponasa.That’s his style… Da je lepo i fino rekao, znas kad bi dobio ovoliki publicitet… A nekad je to bitnije od onoga sta je receno… I ne mislim na to da je on sada popularniji, vec na to da ce mozda neko nesto promeniti… na bolje naravno… sem ako nisu (a jesu) u fazonu “who cares”…
Ovo je dobra reklama za Linux i BSD 😀
Sve se svede na to O0
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.