Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Google Chrome Beta
- This topic has 38 одговора, 17 гласова, and was last updated 14 years, 4 months раније by dens.
-
АуторЧланци
-
11. децембар 2009. у 6:22 pm #82326MladenIsakovicУчесник
Kad smo već kod Midori-a, aj’ i ja da pitam nešto, danas sam ga prvi put probao….
1. Kako da omogućim cache kao user, on, kako vidim, ne kreira .midori folder u /home, te mi cache nije omogućen
2. Postoji li način da radi drag-n-drop bilo kako, makar i da pomerim bookmark sa jednog mesta na drugo, a ne kad promenim adresu ili target bookmarka, on mi dođe na poslednje mesto, i ne mogu da ga vratim. Ovde ništa ne radi na drag’n’drop, niti sort niti išta.Brz jeste, ali to je manje-više sve od kvaliteta što poseduje.
11. децембар 2009. у 6:32 pm #82327na12УчесникKliknes na ono dugme da otvoris sidebar i tu pronadjes bookmark,pa onda dragujes i dropujes sta god hoces.A za kes ne znam,ionako nemam kesa :biggrin:
11. децембар 2009. у 6:32 pm #82328PunkyУчесникZnaci Punky danas si se nesto naostrio da trolujes gtk/GNOME malo? Ako ti se ne svidjaju gtk aplikacije, nemoj ih koristiti. Ja ne koristim Qt i sasvim sam srecan 🙂
Ne, hteo sam reci da koristim Chromium i iako je gtk lepo izgleda…nisi ti shvatio u najboljem svetlu, to je pohvala gtk aplikacija a ima i nekih gtk aplikacija bez kojih ne mogu i koje cenim extremno, ali moram a intervenisem da bi izgledale normalno….Kako izgledaju qt aplikacije na gnome-u? Rekao bih fenomenalno…. 😉
11. децембар 2009. у 8:21 pm #82329MladenIsakovicУчесникKliknes na ono dugme da otvoris sidebar i tu pronadjes bookmark,pa onda dragujes i dropujes sta god hoces.
Ih bre, pa nisam od jutros, probao sam to u startu, neće to kod mene.
12. децембар 2009. у 5:23 pm #82330Mr_PingvinУчесникProbao sam na Archu i Chromium i Chrome. Meni translate nekad radi a nekad ne, ustvari uspelo mi je samo jednom da prevedem neku stranicu 🙂
Dosta mi smeta što su fontovi veoma sitni, jedva da vidim šta kucam a ista su podešavanja i na FF i operi gde je prikaz OK. Zanimljivo da kada otvorim neki meni to je pravi odmor za oči. Možda mi nešto fali pošto je ovo minimalna instalacija Arch i XFCE, ili neke opcije ili da stavim druge fontove, nemam pojma.
Voema mi se sviđa što sve pamti kad se nasilno resetuje, recimo laptop mi se ponekad pregreje i resetuje (treba da očistim hladnjak i ventilator), ali posle boot-a vrati sve kako je bilo čak i neposlatu poruku na forumu.
14. децембар 2009. у 8:31 pm #82331slobex90Учесникna mepisu solidno radi ali nije još ni blizu operi i firefox-u
14. децембар 2009. у 9:19 pm #82332densУчесникevo jos jednog odgovora u stilu “nije ni blizu”… dakle… mogu li zamoliti da mi neko makar kaže šta je to blizu a šta to opet pa nije…
hvala unapred …
17. децембар 2009. у 4:16 pm #82333pal0.ppУчесникGoogle Chrome nema zvanicno za mandrivu ali morate instalirati fedorinu verziju i u mandrivi 2010 radi.
Testiran na mandrivi one 2010PRIM.ADMIN.
već rečeno – tema pripojena u postojeću
11. фебруар 2010. у 10:54 pm #82334MladenIsakovicУчесник[b]tomaja[/b]
Sa Mandrive 2010.0
Za instalaciju Google Chrome-a na Mandrivi se mogu koristiti paketi za Fedoru, bar za 32bit. koji sam ja probao. Ekstenzije se mogu instalirati, mada mi recimo Google Translate ne radi, bar trenutno, kao i nekoliko ostalih, ali ionako je beta u pitanju. Za sada stabilan i brz.Radi super, sve kako treba, ali….. kako odraditi update? U windowsu on to odradi tako što proveriš, pa ako ima nova verzija, on samo svuče patch na novu verziju, tj. razliku. Kako to ovde da radim, a da ne moram svaki put da svlačim ceo nov program?? Ima neka fora, extenzija, ‘bem li ga?? :-
12. фебруар 2010. у 8:55 am #82335DrLove73УчесникAuto update na Linuxu, ali bez varijante sa paketima? Hvala, ne hvala.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.