Izvini Tomo molim te 🙁 Poslo sam ti SMS neznam dal se dobio ali rećiću ti i ovde totalno sam zamenio dan za noć ne funkicionišem kako treba aj dolazim sutra odgovara mi vreme taman da dođem na jutarnju kafu.
Sorry 😕
Nisam pesimista (mozda malo )a ali cini mi se da je LinuxMagzin nesvesno prekinut. Pogledaj kad je poslednji dan poruke Jan. 2004 smrc,smrc 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥
Gresite momci uveliko se radi, pisu se tekstovi sto me podseti: UBACITE ME U INTERNI FORUM NA LINUX-MAGAZIN.ORG
JA SAM SE PRIJAVIO I SPREMAN SAM DA PISEM AL DOK NE VIDIM ONIH 79 POST-OVA I NE DOGOVORIM SE SA VAMA NE MOGU DA POCNEM DA RADIM
Nece biti problema. Na linux-magazin.org imas spisak urednika za pojedine oblasti. Ukoliko zelis da pises o nekoj koja vec ima urednika treba da kontaktiras njega a ukoliko zelis da preuzem nesto sto je jos nerasporedjeno javi se meni kada izaberes. Takodje se prijavi na forum da bi mogli da ti damo pristup
Izgleda da da , ali mi nije jasno kako. http://linux.rs.sr koji se hostije na istom serveru radi normalno. Mozda je neki namerni napad mada mi je to van pameti, ali opet … pogledacu da li mozemo sta da izvucemo jer se nadam da se radi dnevni backup na serveru.