Početak › Forumi › Linuks › Linuks magazin › Domaći Linux magazin (OBAVEZNO POGLEDATI :)
- This topic has 487 odgovora, 42 glasa, and was last updated 15 years, 2 months ranije by
adwancrash.
-
AutorČlanci
-
11. decembar 2003. u 2:39 pm #13818
ZeKo
UčesnikPitanje za sve:
Zasto ovo zamire zasto nas 5-6 postujemo sta je sa ostalima???Nije valjda da ce od ovoga biti samo ideja???
Zivni te malo ljudi nemojte da se predajete, hajde….
Stari koji su tu od pocetka, zasto se posustali, novi zasto se uopste nejavljate???11. decembar 2003. u 9:00 pm #13819civan
UčesnikZeko, zaboravljas da novi nisu saznali za magazin odavde, samim tim se ne mogu javljati na forum. Zasto se na javljaju na mail, to je drugo pitanje…
12. decembar 2003. u 1:58 am #13820ZeKo
UčesnikSada sam poslao i mail, pa da vidimo…
Ali opet zašto ovde niko nereaguje???14. decembar 2003. u 3:27 pm #13821nVideo
UčesnikKako mislite nema novih?
Evo i mene! Trebalo mi je vremena da procitam forum a nisam sve procito. Ideja je odlicna samo:Ovde ne postoji nikakva organizacija. Samo ideje, pitanja, sta ako ovo sta ako ono………
U svakom slucaju pomocicu koliko budem mogao dacu sve od sebe kao i svi ostali da se ideja ostvari.
14. decembar 2003. u 8:59 pm #13822Nightweaver
UčesnikEvo i mene..nisam bio tu preko vikenda…:)
14. decembar 2003. u 10:21 pm #13823ZeKo
Učesnik@nVideo
Dobrodošao 🙂
A novih nema da se javljaju(nemoj i ti da pobegneš), svi su bili tu dok se pričalo a sad nikoga nema, a treba da se pišu tekstovi…Što se tiče organizacije, uskoro ćemo se skupiti pa da se dogovorimo ko je za šta zadužen!!!Oni koji su prijavljeni neka se jave za tekstove ko će šta pisati…konkretno…tako da budući urednik spremi koncept časopisa….
Pozdrav svima 😉
14. decembar 2003. u 10:37 pm #13824Nightweaver
UčesnikNema šanse da se i ja izgubim. Kao što sam već napomenuo, ja sam svoj tekst završio i pusti ću ga na mail sutra, a ti(Zeko) i ja treba da sednemo i uradimo onaj drugi, veći, tekst..:)))
14. decembar 2003. u 11:39 pm #13825ZeKo
UčesnikNema problema…
Ali sada ipada problem u igri smo nas 5-6(znam ja da ti nećeš nigde) ništa nam naznače tekstovi ako smo sami u igi treba nam više ljudi, Novine će izaći na 56 strana to trba popuniti jedanput medečno, kako misliš da mi sami to postignrmo???
Proveri poštu biće ti sve jasnije…I treba ljudi da budu svesni da od ovoga nećemo zarađivati milone, od prvih brojeva netrba očekivati zaradu, a ko je mislio da zarađuje milione promašio je profesiju(nebi trbao da se zove linuxaš), hvala bogu zarade će verovatno biti kasnije, ali moramo početi da radimo svi skupa, lako je ući u već razrađenu konbinaciju… ali imamo li mi snage da to uradimo samostalno nas nekolicina, ima li bi verovatno ali šta je sa fakultetom, poslom ko ga ima, ovo je svima sporedna posao…
Tako da je stvarno potrbno još ljudi, i sponzori koji bi nam izbacili prvi broj iz štampe…
🙂14. decembar 2003. u 11:59 pm #13826Nightweaver
UčesnikU toku nedelje okupljanje urednistva…OBAVEZNO!!! Tomajo,Civane…moze??
15. decembar 2003. u 12:08 am #13827nVideo
Učesnikja stvarno neznam kako ste vi to zamislili?
nema dovoljno ljudi za pripremu, nema para, lakse receno nema nikoga! Slazem se sa tim da se tekstovi spremaju ali vasa organizacija oko magazina je NULA.
Ja cu se prijaviti i potrudicu se maksimalno da pomognem na bilo koji nacin.Ajde da se skupi dobrovoljni prilog za magazin. da svako uplati koliko moze na neki racun i da se zapocetak sakupi malo para. Nemoze da se krene od same nule. Sta mislite o tome?
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.