Početak › Forumi › Linuks › Linuks magazin › Domaći Linux magazin (OBAVEZNO POGLEDATI :)
- This topic has 487 odgovora, 42 glasa, and was last updated 15 years, 2 months ranije by
adwancrash.
-
AutorČlanci
-
18. novembar 2003. u 10:17 pm #13708
Anonimni
Gostuostalom znacenje te reci se sasvim pogresno shvata
Ajde da o tome popricami kada se vidimo, da ne smorim ljude sa obrazlozenjem. veruj mi, znam i vise nego dobro
(iskreno nacionalista sam!!)
Crkni!!! 😉
1. Cirilicu i latinicu
2. Da li zelite da se sajt postavi na linuc.rs.sr domen
3. Ako jeste, da li zelite da vam otvaram mail naloge sa @linux.rs.srMolim Vas da mi na ovo odgovorite da mogu dalje da odradim.
Sto se tice zasebnog domena, dajte predloge pa da ga pojurim1. Da, s tim sto latinica ide po defaultu. Ja cu raditi na latinici, i prevoditi uz pomoc iste
2. Zasto da ne
3. Rezervisem [email protected]Drago mi je da se stvar na kraju smirila. Tomo, postavo anketu ko je za cirilicu, a ko za latinicu po defaultu. Raspitao sam se malo (potrudicu se da nabavim nesto opipljivo) i saznao da se Vuk Karadzic bavio necim sto se zvalo magazin. Dakle, moj predlog http://www.linuxmagazin.org (ili sta vec umesto org)
18. novembar 2003. u 11:33 pm #13709IHThUS
UčesnikMože .net umesto .org ili ….
19. novembar 2003. u 12:31 am #13710Nightweaver
UčesnikNe vidim zasto ne .org?!?
19. novembar 2003. u 11:13 am #13711civan
Ja sam iskljucivo za .org
(u duhu open source-a)19. novembar 2003. u 11:19 am #13712civan
UčesnikNacionalista = covek koji voli svoj narod, ali voli i ostale, samo manje
Sovinista = covek koji obozava svoj narod, a prezije ostaleProblem je sto se rec nacionalista koristi umesto soviniste.
Sto se tice default pisma, bice omoguceno korisniku sajta da kad prvi put dolazi, da izabere koje pismo zeli, a onda ce se u trajnom kukiju pamtiti. Naravno, bice moguca i promena…
19. novembar 2003. u 3:31 pm #13713Nightweaver
UčesnikZnaci .ORG!!:)
19. novembar 2003. u 3:38 pm #13714Anonimni
GostNacionalista = covek koji voli svoj narod, ali voli i ostale, samo manje
Sovinista = covek koji obozava svoj narod, a prezije ostaleDa, samo sto granica izmedju ta dva pojma ne postoji. Nema nacionaliste koji ne mrzi druge (mada Zeko kaze nije tako). Obicno su nacionalisti pomalo i nacisti, cast izuzecima
Pa org je onako sto rekoste u duhu, ali sta god sem co.yu ili com (fuj)
19. novembar 2003. u 5:45 pm #13715IHThUS
Ma mani je sve jedno, može da bude i .tv 😀 , samo sam dao predlog na Ivanovo pitanje. Inače .org je domen za organizacije, a ovaj projekat je tek u povoju i još uvek daleko od organizacije kako u pravnom smilslu tako i u …. 😉
➡ PLEASE ostavite se politike i držite se Linux-a!!! ❗ ❗ ❗
Sve najbolje!
19. novembar 2003. u 6:49 pm #13716tomaja
Glavni majstorOK, onda utvrdili smo da treba da jurimo .org. Sta cemo da stavimo ispred:
Ja se slazem da bude linuxmagazin.org ili linux-magazin.org , dajte i druge predloge. Cenu za domen cu ubrzo utvrditi a server bi trebao da ostane isti kao i za .rs.sr
linux4life
19. novembar 2003. u 7:17 pm #13717tomaja
Glavni majstorAnketa je postavljena na osnovnoj stranici. Pozivam sve da glasaju.
Drugo, molim sve zainteresovane da mi se jave na [email protected] i jave mi prefix za mail kao sto je uradio Ivan ([email protected]) kao i da kazu na koji mail zele redirekt (ko to zeli, naravno)linux4life
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.