Почетак › Форуми › Линукс › Играње на линуксу › Urban Terror FPS pregled na Linux.com
- This topic has 50 одговора, 15 гласова, and was last updated 13 years, 6 months раније by Andersen.
-
АуторЧланци
-
24. фебруар 2009. у 8:52 pm #70516SiouxУчесник
Ima varanja wall hex -gledanje kroz zidove i aim bot-auto nišanjenje su najčešći.Kad ima admina oni ih kick-uju i banuju.Međutim ja sam imao i preko 70 frag-ova uz 30-tak(ili malo manje smrti na tdm.Sa takvim rezom sam naravno bio najbolji na mapi.Čisto da znaš kakvih igrača ima.Trenutno nisam u nekoj formi jer slabo i igram, ali isto tako ima i duplo boljih od mene… ne ne u smislu 150/60 već 70/15.
25. фебруар 2009. у 6:51 am #70517velialУчесникНа ТДМ се не жалим, ту углавном има много људи и лакше се скупе убиства. Ту будем често први на листи, или у прва 4 (сем ако узмем снајпер, онда сам задњи). Оно што сам причао је на “survival” тамо је мање људи ретко сам виђао да неко има преко 50 убистава. Али није мени битан број убистава (на много људи увек има пацера који су јако лоши па скупиш убиства) него кад си са ликом 1:1, некада ми делује да моји меци једноставно пролазе кроз њега, или пршти крв на све стране а он никако да падне (а мене убије једним метком).
25. фебруар 2009. у 7:43 pm #70518SiouxУчесникTo je do lag-a i do ping-a definitivno.Izuzetno iritantna pojava.Neki ljudi jednostavno dižu predimenzionirane servere u odnosu broj igrača/tehnički uslovi, ali hvala im svejedno.
Da na TS-u je 40-ak frag-ova vrhunski rezultat.26. фебруар 2009. у 9:43 pm #70519pingoУчесникPošto neki nisu na Face-u, evo napravili smo mini forum za UrT, u cilju da okupimo sve Srbe koji igraju UrT. Jeste da je server za dž. ali bolje išta nego ništa >:D
26. фебруар 2009. у 10:28 pm #70520SiouxУчесникNije loše..
28. април 2009. у 9:13 pm #70521raphaУчесникSkinuo sam igru za linuks. Pratio sam uputstvo ali kada idem dvoklikom na ioUrbanTerror.i386 ne radi. Slab sam sa ovim stvarima pa vas molim za pomoć. 😉
29. април 2009. у 10:31 am #70522АнонимниГостProbaj desni klik na taj fajl i386 pa-properities-permissions, zatim stikliraj – is executable, to bi trebalo da radi.
29. април 2009. у 5:20 pm #70523SiouxУчесникOdradi to sa executable…
Da li koristiš krusader? Instaliraj iz repo-a.
Radi kao total komander, postoji root mod.Odatle otvoriš direktorijum u kome se nalazi igrica sa jedne str. i otvoriš /usr/bin sa druge strane.Prevlačenjem ikonice ioUrbanTerror.i386 dobiješ podmeni za linkovanje – prečicu(kopiranje,itd..) izabereš i gotovo.Možeš da skratiš ime – preimenuješ prečicu u /usr/bin da bi pozivao jednostavnije iz komandne linije. Kod mene se zove UrT.29. април 2009. у 9:19 pm #70524raphaУчесникUspeo sam kasno sinoć da pokrenem igru. U permissions je bilo štiklirano executable ali problem je u tome što nije trebalo pokretati ioUrbanTerror.i386 već ioUrbanTerror.exe.
Verovatno je greška u uputstvu.Hvala vam ljudi u svakom slučaju. 😉
29. април 2009. у 10:22 pm #70525DraxУчесникtebi onda radi preko wine-a ako ti je isti instaliran….
izvrsni fajl mora biti ioUrbanTerror.i386
osim ako se ne igras iz windowsa…..
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.